Webshop laten maken

Een goed presterende webshop die past bij jouw onderneming, ambitie en marketingstrategie.

367+ bedrijven zijn je voorgegaan. Nieuwsgierig? Vraag ’t aan!

10+ jaar

Ervaring met webshops ontwerpen.

367+ webshops

Webshops ontwikkeld.

1000+

Product filters aangemaakt

98+ procent

Beveelt onze webdesign dienstverlening aan.

Webshop laten maken

Waarom een webshop door ons laten maken?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van resultaatgerichte webshops. Het hebben van een webshop is cruciaal voor jouw onderneming. De webshop is de plek waar bestellingen geplaatst worden. Ook is dit de locatie waar men altijd terecht komt in de online klantenreis. Het is dus de fundering en het visitekaartje van jouw bedrijf. Al jaren hebben wij ervaring in het maken van webshops. Als wij een webshop gaan maken verdiepen wij ons altijd in jouw bedrijf, doelgroep, markt, producten en diensten. Wij doen hier een uitgebreid onderzoek naar en vanuit hier zullen wij een voorstel maken. Ga jij akkoord met het voorstel? Dan begint ons ontwikkeltraject. Het succes van een webshop kan staan of vallen met de uitstraling van de website. Heb jij een webshop die niet voldoet aan de nieuwste richtlijnen? Of heeft het een amateuristisch design? Dan zal dit invloed hebben op jouw sales. Daarnaast is vertrouwen op webshops erg belangrijk. De consument kan namelijk niet zien wie er zich achter het scherm bevindt. Een goed ontwikkelde webshop kan dit vertrouwen aan de consument geven. Jouw webshop moet leads, bestellingen en klanten verzorgen. Misschien heb jij nu wel een webshop en blijven deze onderdelen nog achterwege. Schrijf je dan nu in voor een gratis scan. Wij gaan dan kijken hoe jouw webshop presteert en of deze nog wel aansluit bij de doelgroep.

Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een webshop?

Jouw webshop is de kern van jouw onderneming. Het is de plek waar de online bestellingen binnenkomen en dus ook de omzet. Om zoveel mogelijk omzet te behalen is een goed werkende webshop essentieel. Het ontwerpen van een goede webshop is een complexe en tijdrovende klus. Onze specialisten helpen jou graag met een webshop ontwerpen die werkt voor jouw bedrijf!

Aangepast aan jouw huisstijl

Onze specialisten zullen de webshop volledig in jouw huisstijl ontwerpen. Dit houdt dus in met de juiste kleuren, lettertypes en vormen.

Aansluitend bij jouw doelgroep

Voordat er gestart wordt met het ontwerpen van de webshop kijken wij altijd eerst naar de markt en doen wij een kort onderzoekje. Op basis hiervan kunnen wij een webshop ontwerpen die nauwkeurig aansluit bij jouw doelgroep en branche.

Conversie verhogend

Een belangrijk onderdeel van een goed ontwikkelde webshop is uiteraard dat het conversie verhogend is. Dit houden onze specialisten dan ook altijd in de gaten bij het ontwerpen van een webshop.

Inclusief metatitle & metadescription

Bij het afleveren van een webshop zorgen wij er altijd voor dat de metatitle & metadescription zijn ingevuld. Dit is goed voor de zoekmachine optimalisatie en de vindbaarheid van jouw webshop.

Volgens normen van Google

De techniek en het design van de webshop voldoet aan de huidige normen van Google. Onze specialisten zorgen ervoor dat zij een goed indexbare webshop creëren.

Responsive

Alle webshops die onze experts ontwikkelen zijn responsive voor desktop, tablet en mobiel.

De werkwijze voor het maken van een webshop

Wil jij graag een nieuwe webshop laten maken? Hiernaast nemen wij een aantal stappen met jou door die daarbij komen kijken.

Ontwerpgesprek

Samen bespreken wij met jou de voorkeuren voor de webshop. In dit gesprek bespreken wij ook de vereisten functionaliteiten.

Transparante communicatie

Wij staan voor helderheid en openheid, hier zal onze samenwerking ook op gebaseerd worden.

Updates

Regelmatig geven wij jou updates over de voortgang waarbij wij jou bij alle stappen meenemen in het proces.

Lancering

Jouw webshop is klaar en staat online. Indien gewenst kunnen wij jou ook gelijk helpen met het opstellen van een online marketing strategie.

De voordelen van een goede webshop laten maken

Hoge posities in Google, de juiste trustflow tussen jou en jouw klant, meer conversies en een visitekaartje dat past bij jouw bedrijf. Het begint allemaal met het laten maken van een webshop door een goed online marketing bureau. Hieronder een aantal voordelen uiteen gezet:

Makkelijk beheren

Een makkelijk te beheren systeem, met WordPress kun jij eenvoudig zelf de webshop beheren.

Veel mogelijkheden

Een webshop laten maken die voldoet aan jouw eisen? Wij bouwen een webshop die naadloos aansluit op jouw wensen, doelgroep en ambitie.

Goede vindbaarheid

Een door ons gemaakte webshop wordt klaargestoomd voor Google. Zo wordt jij in de toekomst goed gevonden in deze zoekmachine.

Toekomstbestendig

Een webshop die jaren mee kan, eindeloos kan worden uitgebreid en te allen tijde aanpasbaar is aan een fluctuerende markt.

Kunnen wij al voor jou aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft jou inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Klik op de knop hieronder om een gratis scan aan te vragen.

Hoe werkt een webshop laten maken?

Wil je een webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waarbij je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor jou uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als jij akkoord gaat met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de webshop. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met jou houden, zodat je uiteindelijk een webshop hebt waar jij trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de webshop af is, heb jij nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Wij kunnen je helpen

Advies nodig? Of wil je graag een offerte? Neem dan contact met ons op.

Recente artikelen over webdesign

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, inzichten en kennis op het gebied van webdesign. Onze recente blogs duiken diep in actuele onderwerpen, delen lokale case studies en bieden waardevolle tips voor jouw website of webshop.

Please select listing to show.
Please select listing to show.

Zoek je iemand uit de regio?

We hebben een lijst samengesteld met verschillende regio’s waarin we actief zijn. Staat jouw regio er niet tussen? Geen zorgen, we bedienen in principe klanten uit heel Nederland. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.