SEO bureau Amsterdam

Jouw bedrijf uit Amsterdam bovenaan in Google? Pak de vrijblijvende scan!

Hét SEO bureau uit Amsterdam voor meer online succes

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Amsterdam verhogen, je huidige marktpositie verruimen en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Al ruim negen jaar helpen wij met veel vurigheid ondernemingen met het realiseren van hun ambities.

Hier zijn we trots op:

9+ jaar ervaring

SEO en online marketing doen wij al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit met de dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

Wij kunnen iedere branche bedienen. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te realiseren.

Heb je al een website?

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Amsterdam!

SEO bureau uit Amsterdam

Hoe wij jou laten groeien in Amsterdam met SEO

Wat is SEO en wat zou je ermee kunnen? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denken we al snel aan Google. Google is op dit moment de meest bekendste zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Amsterdam. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle processen die ervoor zorgen dat je website of webshop beter zichtbaar wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google Ads noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelstellingen en het snel behalen van conversies en leads. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Amsterdam. Vraag een gratis scan aan of stuur een mail, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden.

Organisch zoekverkeer wordt meestal gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. Hier zit een kern van waarheid in, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het uiteraard nooit. Je dient aan diverse factoren te werken om betere posities in Google te krijgen. Deze factoren zijn te verdelen in interne en externe optimalisaties, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van werkzaamheden buiten je website, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van aspecten die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Amsterdam

Wil je betere resultaten met SEO, zodat jouw organisatie kan doorgroeien? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

De voordelen van SEO

Betere posities in Google op relevante zoekwoorden. Het is mogelijk met search engine optimalization. Wat zou er gebeuren als jouw onderneming direct goed gevonden wordt in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Hoger in Google

Wil je organisch hogere posities in Google krijgen in regio Amsterdam? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Goede investering

Wil je blijvend profiteren van hoge positities in Google? Topposities in Google zorgen altijd voor nieuwe klanten.

Blijvend resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Betere vindbaarheid

Wil je veel beter vindbaar zijn met op belangrijke zoektermen, bijvoorbeeld in de regio Amsterdam? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Wil je graag direct contact?

Klaar om te groeien met jouw bedrijf uit Amsterdam? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel bedrijven die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Een goede instelling die past bij een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit verkeerd aflopen. Je zult posities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website uit de zoekresultaten verdwijnt. Daarom is het slim om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere topposites krijgt en geen belangrijke posities verliest door onkunde.

Door op de juiste manier met zoekmachine marketing aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter kennen en word je daardoor beloond met een hogere positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dat wat of wie dan ook. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende klus. Kun jij je niet beter richten op de werkzaamheden binnen jouw bedrijf? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Verlies geen tijd en geld

Wij hebben de kennis al in huis, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Amsterdam

Een betrouwbare en vriendelijke uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategisch gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of rare geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

We houden je op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere hoge posities in Google.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag direct een vrijblijvende SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau in Amsterdam

Waarom nu starten met SEO in Amsterdam

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wat is het beste moment op te starten? Nu! Zoals in iedere oragnisatie is er geen tijd te verliezen. Als je topposities wilt krijgen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, bijvoorbeeld doordat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Bespaar tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Amsterdam.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Amsterdam

Hieronder vind je diverse vragen die wij regelmatig voorbij zien komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de online marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO past je diverse elementen van een webpagina aan om zodoende je website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je niet voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als toekomstige klanten op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar het woord “gratis” klopt niet helemaal. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw branche en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring varieert tussen de 50 tot 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Gebruik dan onze contactgegevens om contact op te nemen.

Wat levert SEO op?

SEO is om verschillende redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor nieuwe klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt bemachtigd, dan heb je daar nog lang profijt van.

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van diverse factoren, onder andere jouw concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een hogere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Wil je weten hoe jouw SEO ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Amsterdam?

Op zoek naar een SEO bureau Amsterdam, omdat je eindelijk een toppositie in Google wilt krijgen? oftewel, je wilt beter gevonden voor toekomstige klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.