SEO bureau Nijmegen

Jouw bedrijf uit Nijmegen op mooie posities in Google? Pak die vrijblijvende scan!

Hét adres voor jouw SEO in Nijmegen

De online vindbaarheid van jouw organisatie in Nijmegen verhogen, je huidige marktpositie verruimen en blijven voorlopen op die concurrent om de hoek? Dan ben je nu aan het juiste adres! Al ruim negen jaar helpen wij met veel vurigheid ondernemers met het bewerkstelligen van hun doelen.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

Als SEO bureau doen wij dit al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit iedere dag. Wij halen alles uit jouw SEO campagnes en verleggen grenzen.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij stoppen al onze kracht en kennis in het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Al die ervaring zetten wij graag in om ook jouw doelen te realiseren.

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat?

Vraag nu een vrijblijvende SEO scan aan, want dan kunnen wij je precies vertellen waar jouw SEO kansen liggen in Nijmegen!

SEO bureau uit Nijmegen

Hoe wij jou laten groeien in Nijmegen met SEO

Wat is SEO en wat zou je ermee kunnen? Je hebt het vast weleens opgezocht in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, denk je al snel aan Google. Google is op dit moment de meest populaire zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw onderneming in Nijmegen. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website of webshop beter zichtbaar wordt in Google, zonder dat je voor advertenties hoeft te betalen. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is iets heel anders. Hiermee richt je de website op korte termijn doelstellingen en het snel behalen van conversies en leads. De niet betaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Nijmegen. Vraag een vrijblijvende scan aan of neem contact op voor meer informatie.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit kan kloppen, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk nooit. Je dient aan veel zaken te werken om betere posities in Google te krijgen. Deze zaken zijn te verdelen in interne en externe werkzaamheden, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern betekent alles in jouw website, denk aan de content, websitestructuur, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van activiteiten buiten je website, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van factoren die belangrijk zijn bij het behalen van een hogere positie in Google.

Resultaat met SEO

De beste resultaten in Nijmegen

Wil je meer zichtbaarheid met SEO, zodat jouw bedrijf kan doorontwikkelen? Wij denken met je mee en voeren het voor je uit.

SEO kent vele voordelen

Hoge posities in Google op relevante zoektermen. Het is mogelijk met search engine optimalization. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Bovenaan in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Nijmegen? Om impact te maken moet je de juiste SEO activiteiten uitvoeren.

Belangrijke investering

Wil je blijvend profiteren van hogere posities in Google? Hoge posities leiden altijd tot nieuwe klanten.

Aanhoudend resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van diverse SEO optimalisaties werken langdurig door.

Duurzame vindbaarheid

Wil je veel beter vindbaar zijn met op belangrijke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Nijmegen? Voor het gewenste resultaat heb je een gedegen strategie nodig.

Contact met een SEO bureau uit Nijmegen

Klaar om te groeien met jouw onderneming in Nijmegen? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

De risico’s van zelf proberen

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien is dat bij jou ook het geval. Eigenlijk is dat ook de juiste instelling voor een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen behoeden, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je gaat opleveren.

Wanneer je zelf het gevecht met Google aangaat, kan dit verkeerd aflopen. Je zult topposities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het beter om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je betere topposites krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met search engine optimalization aan de slag te gaan, leert Google je website veel beter kennen en word je daardoor gewaardeerd met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven fanatiekelingen maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Om je kennis over Google continue op de hoogte te houden is een zeer tijdrovende taak. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw organisatie? Dan doen wij ook waar we goed in zijn!

Voorkom teleurstelling

Wij hebben de kennis al in huis, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Nijmegen

Een vriendelijke en betrouwbare uitgestoken hand. We gaan graag met je om tafel om samen te bespreken hoe we mooie posities gaan claimen in jouw markt.

Strategisch gesprek

Wij starten altijd eerst met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Gewoon duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Google wordt steeds slimmer, wij ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg betere resultaten.

Heb je al een website?

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want wij vertellen je graag waar jouw kansen liggen in Nijmegen!

SEO bureau in Nijmegen

Nu is het moment om te starten met SEO in Nijmegen

Je bent ervan overtuigd te gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wat is het beste moment op te starten? Nu! Zoals in iedere oragnisatie is er geen tijd te verliezen. Als je hogere posities in Google wilt krijgen, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, veel werk aan de winkel voordat je gaat scoren in Google. Daarom is het van belang dat je nu alvast start met het hele optimalisatie proces van jouw website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking opzegt. SEO zorgt ervoor dat je op lange termijn een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Wij staan klaar om met jouw SEO aan de slag te gaan. Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Nijmegen.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Nijmegen

Hieronder vind je diverse vragen die wij vaak voorbij horen komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de internet marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO verbeter je diverse aspecten van een webpagina om zodoende je website beter zichtbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen geld voor hoeft te betalen. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekopdrachten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Iedere zoekopdracht heeft honderden of zelfs duizende zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil tussen SEO en SEA is het wel of niet betalen voor kliks. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De organische kliks zijn “gratis”. Maar eigenlijk klopt het woord “gratis” niet helemaal. Je moet veel tijd investeren om een toppositie in Google te claimen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van hoe groot de concurrentie is op een bepaald zoekwoord. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat wij rekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het zichtbaar zijn voor nieuwe klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit hogere posities, mits de SEO activiteiten op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een toppositie in Google hebt geclaimd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een betere positie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Ben je eigenlijk benieuwd naar jouw stand van zaken? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Nijmegen?

Op zoek naar een SEO bureau Nijmegen, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor toekomstige klanten? Met ruim 9 jaar ervaring kunnen wij iedere onderneming helpen. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.