SEO bureau Westland

Jouw onderneming uit Westland op topposities in Google? Pak de gratis scan!

Hét adres voor jouw SEO in Westland

De online vindbaarheid van jouw organisatie in Westland vergroten, je huidige marktpositie uitbouwen en voorop blijven lopen op de concurrent om de hoek? Dan zit je op dit moment op de juiste website! Met ruim negen jaar ervaring helpen wij met veel geestdrift organisaties met het behalen van hun ambities.

Dit is waar wij trots op zijn:

9+ jaar ervaring

Als SEO bureau doen wij dit al negen jaar. Met deze ervaring halen wij het maximale uit jouw website of webshop.

8+ miljoen uitgegeven

Dit bedrag groeit iedere dag. Wij verleggen de grenzen en halen het onderste uit de kan.

13+ miljoen campagnes

Bouwen, analyseren en optimaliseren. Wij zetten onze kennis en gedrevenheid in voor het behalen van jouw doelen.

100+ succesverhalen

In bijna iedere branche hebben wij wel ervaring. Onze ervaring zetten wij graag in om ook jouw ambities te behalen.

Wil je graag een SEO scan ontvangen?

Vraag nu een gratis SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau uit Westland

Hoe jij kunt groeien met SEO in Westland

Wat is SEO en wat zou je ermee kunnen? Je hebt het vast weleens ingetypt in Google en kwam toen de term Search Engine Optimalisation tegen, oftewel, zoekmachine optimalisatie. Als we denken aan een zoekmachine, moet je waarschijnlijk denken aan Google. Google is op dit moment de meest gebruikte zoekmachine en dus de belangrijkste voor jouw bedrijf in Westland. Eigenlijk is SEO een verzamelnaam voor alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat je website en/of webshop beter gevonden wordt in Google, zonder betaalde advertenties. Het maken van advertenties in Google noemen we ook wel SEA en is een hele andere tak van sport. Hiermee richt je de website op korte termijn doelstellingen en het zo snel mogelijk behalen van leads en transacties. De onbetaalde zoekresultaten in Google worden ook wel organische zoekresultaten genoemd.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou graag naar de kansen voor jouw organisatie in Westland. Vraag een vrijblijvende scan aan of stuur een mail, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden.

Organisch zoekverkeer wordt vaak gezien als gratis verkeer naar de website of webshop. dit klopt voor een groot deel, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, maar echt gratis is het natuurlijk niet. Je dient aan diverse zaken te werken om hogere posities in Google te bemachtigen. Deze zaken zijn te verdelen in interne en externe activiteiten, ook wel on- page en off- page optimalisatie genoemd.

Intern gaat over jouw website zelf, denk aan de content, structuur van de website, techniek etc. Extern gaat meer over de invloed van optimalisaties buiten je website en/of webshop, zoals backlinks. Overigens zijn dit slechts enkele voorbeelden van factoren die belangrijk zijn bij het behalen van een betere positie in Google.

Resultaat met SEO

Optimaal resultaat in Westland

Wil je betere resultaten met SEO, zodat jouw organisatie kan doorgroeien? Wij staan klaar om je te helpen.

De voordelen van SEO

Hoge posities in Google op belangrijke zoektermen. Het is mogelijk met zoekmachine marketing. Wat zou er gebeuren als jouw website direct goed gevonden wordt in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet.

Bovenaan in Google

Wil je op een natuurlijke manier hogere posities in Google krijgen in regio Westland? De juiste SEO activiteiten zorgen voor de juiste impact.

Belangrijke investering

Wil je altijd profiteren van hoge positities in Google? Hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Langdurig resultaat

Wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed gevonden worden? De impact van SEO activiteiten zullen lang zichtbaar zijn.

Goede vindbaarheid

Wil je veel beter vindbaar zijn met op specifieke zoekwoorden, bijvoorbeeld in de regio Westland? Een gedegen strategie zorgt voor het gewenste resultaat.

Kom direct in contact

Wil je nu groeien met jouw organisatie in Westland? Of wil je graag vrijblijvend advies of direct een offerte? Bel, mail of WhatsApp om in contact te maken.

Let op, als je het zelf probeert, dan kost het geld

Het risico om zelf aan de slag te gaan

Er zijn veel ondernemers die ervan overtuigd zijn zelf hun website te kunnen optimaliseren voor Google, misschien jij ook wel. Eigenlijk is dat ook de juiste instelling voor een gedreven ondernemer. Wel willen we je voor een aantal dingen waarschuwen, want in de meeste gevallen kost het meer geld dan dat het je oplevert.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met Google, kan dit verkeerd aflopen. Je zult topposities verliezen of tegen een straf van Google aanlopen wat ertoe kan leiden dat jouw website verdwijnt uit de zoekresultaten. Daarom is het slim om een SEO bureau, SEO specialist of SEO expert in te schakelen, zodat je hogere posities krijgt en geen belangrijke posities verliest door onwetendheid.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan, leert Google je website steeds beter kennen en word je daardoor gewaardeerd met een beter positie in de zoekmachine. Echter is Google een zoekmachine die zich sneller ontwikkelt dan de mens. Als gedreven vakidioten maken wij er een sport van Google altijd een stapje voor te zijn. Het continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is een zeer tijdrovende taak. Kun jij je niet beter richten op de activiteiten binnen jouw organisatie? Dan gaan wij aan de slag met jouw posities in Google!

Verlies geen tijd en geld

Wij hebben de kennis al in huis, daarom kun jij blijven doen waar je goed in bent.

Onze werkwijze in Westland

Een goed bedoelde en betrouwbare uitgestoken hand. We denken graag met je mee om samen te bespreken hoe we de markt gaan aanvallen.

Strategisch gesprek

Starten bij het begin met een strategisch gesprek. Wij willen namelijk graag weten wat jouw doelen en ambities zijn.

Duidelijke taal

Geen kleine letters of verborgen geheimen. Duidelijke taal voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Rapportages

Je blijft altijd op de hoogte van acties, overwinningen en aanpassingen in onze aanpak. Als Google slimmer wordt, dan worden wij dat ook!

Blik op oneindig

We vieren de overwinning, behaalde doelen en bouwen door naar nóg meer hoge posities in Google.

Voor als je wilt starten met SEO

Vraag direct een gratis SEO scan aan, want dan vertellen wij hoe jouw SEO op dit moment ervoor staat!

SEO bureau in Westland

Waarom nu starten met SEO in Westland

Je wilt nu gaan starten met SEO voor jouw website. Maar wanneer begin je? Nu! Zoals in elk bedrijf is er geen tijd te verliezen. Als je topposities wilt krijgen in Google, moet er veel aan je website gebeuren. Toevoegen of her- schrijven van content, opzetten van een gezonde backlinkstructuur en wellicht kan je homepage ook wel een update gebruiken. Kortom, er is veel werk aan de winkel, eigenlijk nog voordat je die topposities krijgt. Dit is de reden dat het van essentieel belang is dat je niet langer wacht met optimaliseren van je website. Misschien zit je momenteel in een drukke periode, maar dit kan elk moment omslaan, omdat één van je grote opdrachtgevers de samenwerking stil legt. Dus wacht niet te lang, start nu met jouw lange termijn versie en zorg ervoor dat je een constante toevoer hebt van nieuwe bezoekers op jouw website.

Vandaag nog starten met SEO? Vraag een gratis SEO scan aan!

Google Ads optimalisatie

Verlies geen tijd en geld

Heb je geen zin in al dat gedoe of heb je geen zin/tijd om het allemaal zelf uit te voeren? Twijfel dan niet en kies voor een SEO bureau in Westland.

Heb je vragen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Meest gestelde vragen bij het inhuren van een SEO bureau in Westland

Hieronder vind je enkele vragen die wij regelmatig voorbij zien komen. Als jou vraag er niet bij staat, laat dat dan even weten door een e-mail te sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat is SEO?

SEO is een term die regelmatig terug komt in de online marketing branche. Het staat voor Search Engine Optimalization. De Nederlandse benaming voor zoekmachine optimalisatie. Met SEO verbeter je diverse aspecten van een webpagina om zodoende je website beter zichtbaar te maken in de organische zoekresultaten van de zoekmachines.

Wat zijn organische zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn resultaten in de zoekmachine waar je geen advertenties voor hoeft te maken. Deze zoekresultaten worden tussen de bovenste en onderste advertenties getoond. Je kunt deze zoekresultaten zien als niet-gesponsorde zoekresultaten of met andere woorden, natuurlijke zoekopdrachten. Organische zoekresultaten zijn onder andere te herkennen aan het ontbreken van de “Adv” tekst. Dit staat voor advertentie. Per zoekopdracht zijn er honderden, maar vaker nog duizenden zoekresultaten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het wel of niet betalen voor kliks is eigenlijk het verschil tussen SEO en SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Als je wilt adverteren in Google, dan kan je dat doen door middel van Google Ads, voorheen Google Adwords. Als mensen op jouw organische zoekresultaten klikken, dan hoef je niets te betalen. Bij alle advertenties aan de boven- en onderkant van Google moet je wel betalen.

Wat kost SEO?

De kliks vanuit SEO zijn in principe “gratis”. Maar het woord “gratis” klopt niet helemaal. Je moet veel en hard werken om mooie posities in Google te krijgen. Als je geen tijd hebt, dan kun je ook een SEO bureau inschakelen. De kosten voor SEO uitbesteden is afhankelijk van veel factoren, waaronder jouw branche en concurrenten. Het uurtarief van een SEO specialist met ervaring kan variëren tussen 50 en 150 euro per uur. Kortom, de prijzen liggen behoorlijk uit elkaar. Wil je weten wat het gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Wat levert SEO op?

SEO is om diverse redenen erg belangrijk. De belangrijkste reden is het vindbaar zijn voor potentiële klanten, oftewel voor jouw doelgroep. Met SEO kan je op lange termijn veel rendement halen uit topposities, mits de SEO optimalisaties op de juiste manier worden uitgevoerd. De organische kliks zijn gratis, dus als je eenmaal een hoge positie in Google hebt geclaimd, dan pluk je daar nog lang de vruchten van

Hoe lang duurt SEO?

Hoe lang SEO duurt hangt af van onder andere de concurrentie, het type zoekwoord, domeinautoriteit en linkprofiel. Dus bij veel concurrentie, hoge zoekvolumes, lage domeinautoriteit en slecht linkprofiel duurt het langer om een toppositie te krijgen. Zit je in een niche markt met veel minder concurrentie en minder zoekvolume en bestaat jouw website al een aantal jaar, dan duurt het gemiddeld minder lang om een mooie positie te krijgen. Kortom, het is erg afhankelijk van jouw branche, website en alle zoekwoorden. Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

Op zoek naar een SEO bureau in Westland?

Op zoek naar een SEO bureau Westland, omdat je graag hogere posities in Google wilt hebben? oftewel, je wilt beter gevonden voor potentiële klanten? Met ruime ervaring in SEO en SEA kunnen wij ieder bedrijf verder helpen. Dus ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@onlinemeersucces.nl. Bellen mag ook uiteraard.

99%

Vraag ‘m aan.

99%

Vraag ‘m aan.