Website laten maken Schiedam

Een goed presterende website die past bij jouw onderneming, ambitie en marketingstrategie

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Websites geoptimaliseerd

150+ opgezet

Resultaat gerichte websites gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de website hebben geholpen

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de website. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een website hebt waar je trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over het laten maken van website

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat kost het om een website te laten maken?

Aan het maken van een website is geen standaard prijs aan vast te maken. De kosten worden beïnvloed door de wensen die jij hebt voor jouw website en het budget dat je ervoor te besteden hebt. Wil jij weten wat jouw droom website kost? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?
Dit is afhankelijk van de grootte van de website. Vaak is dit tussen 1 en 4 weken.
Maken jullie mobielvriendelijke websites?

Elke website die wij maken is geoptimaliseerd voor de mobiele apparaten. Of jij nu een tablet, telefoon of computer gebruikt, de website werkt naadloos. De website is geoptimaliseerd voor elk apparaat dat jij gebruikt.

Ik wil beter vindbaar worden in google, doen jullie dat ook?

Ja, absoluut. Wij functioneren als een full-service online marketing bureau. Dit betekent dat wij ook zoekmachine marketing en bijvoorbeeld sociale media kunnen verzorgen. Zoekmachine marketing is de methode om te volgen als jij jouw zichtbaarheid wilt vergroten in Google. Je hebt in deze situatie twee opties tot je beschikking. Als eerste is er SEA, wat inhoudt dat jij op Google gaat adverteren. Dit betreft betaalde clicks. Daarnaast heb je SEO, dat betrekking heeft op organische kliks. Een online marketing bureau zal dan acties uitvoeren om jouw website organisch hoger te laten ranken in Google.

Kun je zelf een website maken?
Dit kan! Echter moet je jezelf afvragen of je daarmee wel resultaten gaan behalen. Een website wil je niet zomaar. Je wilt waarschijnlijk een website om meer klanten binnen te halen. Het is daarom verstandig om je website door specialisten te laten maken. Dit levert vaak meer op, waardoor het op ten duur goedkoper is om het uit te besteden.
Waarom zou ik mijn website laten ontwikkelen door Onlinemeersucces.nl?

Als één van onze experts jouw website laat maken, dan kan je altijd rekenen op een website die volledig aansluit bij jouw wensen. Wij voeren ook altijd een voorbereidende studie uit om ervoor te zorgen dat jouw website perfect overeenkomt met jouw doelgroep, de markt en jouw producten of diensten. Zo weet jij altijd zeker dat je de beste website hebt voor jouw klanten.

Kan ik de hosting en de beheer van mijn website door jullie laten verzorgen?

Natuurlijk, jij kunt de hosting ook aan ons toevertrouwen. Zo is alles gemakkelijk op één plaats te vinden en heb jij maar één aanspreekpunt.

Wat zijn de voordelen van een website laten maken door een online marketing bureau?

Een online marketing bureau is de expert in het aantrekken van klanten en het verhogen van jouw online verkoop. Ze weten dus altijd precies welke elementen mogelijk meer conversie op jouw website kunnen bewerkstelligen. Jouw website wordt dus veel meer klantgericht geoptimaliseerd dan als een IT-bedrijf het zou doen.

Waarom een website laten maken?
Een website kun je zien als een digitaal visitekaartje. Hiermee haal je als het ware jouw potentiële klanten over om jouw dienst of product af te nemen. Kortom, met een goede website haal je een nieuwe stroom potentiële klanten binnen.
99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.