Google Ads specialist Culemborg

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Culemborg inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Culemborg kiezen?

Wil je starten met Google Ads? Wij snappen als geen ander dat dit best complex kan zijn. Je hebt namelijk diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Het is dan best logisch dat jij als ondernemer door de vele bomen het bos niet meer ziet. Het is van essentieel belang dat de doelstellingen van jouw onderneming aansluiten bij de Google Ads advertenties. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van ondernemingen uit Culemborg met het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in uiteenlopende branches. Wil je vindbaar worden in Culemborg of misschien wel in Zweden? Wij kunnen jouw helpen met al deze vragen.

Adverteren op Google kan werken voor iedereen, maar de vraag is: hoe werken ze voor jou? Deze vraag kunnen wij als Google Ads specialist voor jou beantwoorden. Wil je de Google Ads zelf beheren? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er in een zeer korte tijd veel geld verloren gaat. Dit probleem kunnen wij voor jou voorkomen. Wij zorgen ervoor dat adverteren op Google voor jou werkt, op deze manier kan ook jij groeien met jouw onderneming dankzij succesvolle campagnes. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van winstgevende advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt creëren om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende online plekken worden weergegeven, zoals de Google-zoekmachine, Gmail, YouTube en andere aan Google gekoppelde platformen.

Een Google Ads specialist is een expert in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten volgen de marktontwikkelingen op de voet en hebben al jaren ervaring in de praktijk met Google Ads. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Bij adverteren op Google betaal je Google kosten per klik, ook wel Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan Google wilt uitgeven kan je zelf bepalen. De Google Ads specialist zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de specialist. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Als je net begint met Google Ads en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van winstgevende advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads brengt een hoop voordelen met zich mee. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw bedrijf, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads kan dus voor meer conversies en verkoop zorgen Bovendien draagt het bij aan de groei van jouw onderneming door het verhogen van de omzet en winst.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Culemborg met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.