Google Ads specialist

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

8+ miljoen uitgegeven

Advertentiebudget uitgegeven

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met Google Ads hebben geholpen

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

3. Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

4. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor je opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

5. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

6. Tijdens het traject

Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl.

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieplatform van Google. In dit platform kan jij advertenties aanmaken om je doelgroep te bereiken. Het vergroot naamsbekendheid, creëert nieuwe klanten en verhoogt je omzet. De advertenties die in dit platform gemaakt worden kunnen op verschillende plekken getoond worden. De plekken waar je aan kan denken zijn bijvoorbeeld de zoekmachine van Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aan Google gekoppeld zijn.

Wat kost het adverteren op Google?

Als je op Google gaat adverteren betaal je aan Google de kosten per klik. Al deze kosten bij elkaar voor een maand wordt ook wel de Adspend genoemd. Hoeveel jij per maand hieraan gaat betalen kan je zelf beslissen. De Google Ads specialist zorgt voor dat jouw Adspend elke maand optimaal gespendeerd wordt. Daarnaast betaal je nog een maandelijks bedrag aan de Google Ads specialist. Dit is voor het beheer en optimaliseren van jouw Google Ads account. Begin je net met Google Ads en moet alles nog opgezet worden? Dan krijg je nog te maken krijgen met een eenmalig opstartbedrag.

Welke voordelen heeft Google Ads?

Google Ads kent veel voordelen. Misschien kan je er zelf ook wel één bedenken, zoals meer verkoop. Gelukkig kan Google Ads veel meer voor jou bereiken. Het kan de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten, nieuw klanten verzamelen die uiteindelijk zelfs vaste klant kunnen worden. Dit loopt uiteindelijk uit tot meer conversies dus meer verkoop. Dat niet alleen het brengt natuurlijk de omzet en de winst van jouw bedrijf omhoog. Door deze hogere winst kan jij natuurlijk je onderneming laten groeien.

Wat is het verschil tussen Google Adwords en Google Ads?

Google Ads is de nieuwe naam voor Google Adwords. Google heeft aangegeven dat de nieuwe naam beter past bij alle mogelijkheden die het advertentieplatform nu heden ten daags te bieden heeft. Het woord ‘Adwords’ lijkt toch alleen te gaan over adverteren op woorden (ad van advertentie en words van woorden). Google Adwords of Google Ads is allang veel meer dan een zoekwoord gedreven advertentieplatform, want je kunt namelijk al een tijdje adverteren op interesses, in-market categorieën, affiniteitsgroepen en nog veel meer andere mogelijkheden. De naamsverandering van Google Adwords naar Google Ads, het maakt niets uit, het platform blijft nog steeds een effectieve manier waarmee je de doelgroep en potentiële klanten kunt bereiken.

Wat is een Google Ads specialist?

Een Google Ads specialist is gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van Google Ads. Zij hebben al jaren ervaring in dit vakgebied en houden de veranderingen in de markt nauw lettend in de gaten. Ze zorgen ervoor dat de advertenties goed draaien en de gewenste resultaten geboekt worden. Het advertentiebudget wordt optimaal ingezet zodat jij het meeste uit je advertenties kan halen.

Waarom een Google Ads specialist inschakelen?

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis met het opzetten van winstgevende advertenties. Zij weten precies wat er moet gebeuren om jouw Google Ads winstgevend te maken. De specialist zorgt ervoor dat jouw campagnes regelmatig geoptimaliseerd wordt. Zo kan er meer uit de investering gehaald worden. Je hoeft je niet meer druk te maken over de advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kan je gaan focussen op de kerntaken van je onderneming en wij regelen de advertenties.

Kan een Google Ads specialist mijn campagnes geoptimaliseerd maken voor lokale zoekopdrachten?

Ja, dit kan zeker. Advertenties kunnen geoptimaliseerd worden voor jouw gewenste locatie. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven door middel van Google Ads.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.