fbpx

Zoekmachine optimalisatie specialist

Wij zorgen dat ondernemers hoger in Google komen, zodat het bedrijf groeit in klanten en omzet.

Schrijf je in voor een gratis seo analyse

8 jaar

Ervaring met zoekmachine optimalisatie en bedrijven geholpen met het verbeteren ervan.

25+

Bedrijven geholpen met zoekmachine optimalisatie, zodat zij meer klanten krijgen.

10.000+

Topposities in Google geclaimd door de juiste zoekmachine optimalisatie strategie.

Wat is zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Oftewel, zoekmachine optimalisatie. Eigenlijk is het een verzamelnaam van alle processen die zorgen dat je webpagina hoger in Google komt te staan,zonder daar advertenties voor nodig te hebben. Het maken van Google advertenties in Adwords heet SEA. 

De niet betaalde zoekresultaten worden ook wel organische zoekresultaten genoemd. Dus ik heb het op deze pagina ook over organisch hoger komen in Google, dan bedoel ik dus onbetaald hoger komen in de zoekresultaten. 

Organische zoekverkeer naar de website worden door veel mensen ook wel gratis websiteverkeer genoemd. In feite is dat natuurlijk wel zo, omdat je niet voor iedere klik hoeft te betalen, zoals je dat bij Google Advertenties wel moet doen. 

Echter is het hoog in Google komen afhankelijk van ontzettend veel facturen, zowel intern (op en in je website) als extern (de wereld buiten je website). Zaken als content, structuur, links, techniek, autoriteit etc. zijn enorm belangrijk bij het verkrijgen van een hogere positie in Google. 

Door op de juiste manier met dat zoekmachine optimalisatie bezig te zijn, leert Google je website steeds beter begrijpen en wordt je daarmee beloond door een hogere positie in Google. 

Continue werken aan je SEO is erg belangrijk. Je wilt immers niet dat je hoge posities Google verloren gaan. Daartegenover zal je die mooie posities ook niet zo snel verliezen als je continue de website verbeterd op het gebied van SEO.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google

Wil je hogere posities in Google bereiken? Dat is mogelijk, want zoekmachine optimalisatie zorgt voor hogere posities.

Goede investering

Wil je blijvend profiteren van jouw hoge posities? Dat is mogelijk, want hoge posities in Google werpen altijd zijn vruchten af.

Goede vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met al jouw webpagina’s? Dat is mogelijk, want op ieder zoekwoord kun je goed optimaliseren.

Langdurig resultaat

Wil je ook in de toekomst goed gevonden worden? Dat is mogelijk, want alle seo activiteiten gaan nooit verloren.

Zoekmachine optimalisatie specialist

Mijn naam is Thomas Haring en de afgelopen 8 jaar heb ik veel bedrijven geholpen met zoekmachine optimalisatie. Ik heb met zowel kleine lokale ondernemers als grote bedrijven met flinke webshops. De lokale kleine ondernemers wilden vooral in hun regio gevonden worden op de juiste zoekwoorden. De grote bedrijven met flinke webshops wilden gevonden worden op zowel algemene als erg specifieke zoektermen. 

Mijn ervaring is dat iedere onderneming uniek is. Als je dat doorvertaald naar de juiste SEO strategie, dan is het logisch dat een lokale dienstverlenende partij een andere zoekmachine optimalisatie strategie nodig heeft, dan een internationale B2B business. Ik ben goed in het bepalen van een duurzame SEO strategie die aansluit bij jouw onderneming en zorgt dat je goed gevonden wordt op relevante zoekopdrachten.

Een duidelijke visie op zoekmachine optimalisatie is van essentieel belang voor een onderneming. Het bepaald enerzijds hoe relevant de websitebezoekers zijn, maar anderzijds zorgt het er ook voor dat je veel naamsbekendheid creëert. De vraag is alleen wat is de SEO strategie die bij jouw onderneming past?

Waarom je graag aan SEO wilt werken is voor iedereen anders. Redenen kunnen zijn: betere posities in Google, meer websiteverkeer, relevantere websitebezoekers, meer ‘gratis’ websiteverkeer, meer zichtbaar zijn in een lokaal gebied en ga zo maar door. Natuurlijk is het allemaal bedoeld om meer klanten en omzet eruit te halen. Wil je weten hoe de SEO van jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO scan aan.

Zoekmachine optimalisatie scan aanvragen?

Ik help je graag met het implementeren van de juiste SEO strategie. Maar wil je eerst weten wat op dit moment de stand van zaken is? Vraag dan nu een gratis seo scan aan.

Zoekmachine optimalisatie specialist kosten

Zoekmachine optimalisatie specialist? Dit zijn de prijzen die ik hanteer voor zoekmachine optimalisatie. De onderstaande prijzen zijn exclusief de opstartkosten. De opstartkosten variëren van 400 tot 2000 euro, meestal 750 euro (excl. btw).

Brons

297
  • Focus op 10 zoekwoorden
  • Zoekwoorden monitoring
Standard

Zilver

597
  • Focus op 20 zoekwoorden
  • Zoekwoorden monitoring
Populair

Goud

897
  • Focus op 30 zoekwoorden
  • Zoekwoorden monitoring
Knallen

Platium

Meer budget
  • Focus op veel zoekwoorden
  • Zoekwoorden monitoring
Opschalen

Aanvullend

Wij kijken altijd naar de wensen van de klant, maar wij kijken ook altijd naar de markt waarin jij je bevindt. Op basis daarvan bepalen wij de werkelijke prijs. Dus er kan in overleg altijd worden afgeweken van de bovenstaande prijs. Wil je precies weten wat de prijs zal zijn in uw specifieke situatie en branche, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar thomas@onlinemeersucces.nl.

Zoekmachine optimalisatie specialist

in uw regio

Ben je op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau uit de regio of wil je graag je zoekmachine optimalisatie uitbesteden of ben je voor plan om een zoekmachine optimalisatie expert of zoekmachine optimalisatie specialist in te huren? Klik op één van de onderstaande links of zoek op plaatsnaam.

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Disclaimer

U gaat akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy policy door gebruik te maken van deze website.