Online marketing specialist

De schakel tussen doelstellingen en eindresultaat

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

8+ miljoen uitgegeven

Advertentiebudget uitgegeven

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met marketing hebben geholpen

Hoe werkt een online marketing specialist?

Wil je starten met online marketing en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waarbij je de online marketing wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met je opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

3. Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

4. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

5. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte dan gaan wij direct voor jou aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

6. Tijdens het traject

Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over online marketing

Dit zijn enkele vragen die wij in de loop der jaren hebben gekregen van andere mensen. Mocht jouw vraag hier niet bij zitten, dan kun je altijd een mail sturen naar info@onlinemeersucces.nl.

Wat doet een online marketing specialist?

Een online marketing specialist is gespecialiseerd in het uitvoeren online marketing werkzaamheden voor andere bedrijven. Een online marketing specialist kan jouw doelstelling in werkelijkheid brengen. Of je doelstelling nou meer websitebezoekers is, meer verkoop of een vergroting in naamsbekendheid? Een online marketing specialist kan voor al deze doelstellingen een strategie maken en deze ook op de correcte manier uitvoeren. Wij als online marketing specialisten kunnen jou ondersteuning bieden met bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, Google Ads, Facebook & Instagram en zelfs web development.

Wat kost een online marketing specialist?

De kosten van een online marketing specialist zijn niet iets wat je met een vast bedrag kan aangeven. Het is namelijk volledig afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Daarnaast is een heel belangrijk aspect jouw budget dat je over hebt voor online marketing. Dit allemaal komt bij elkaar als je het hebt over de kosten van een online marketing specialist. Elke online marketing specialist gaat anders om met deze kosten. Sommige marketing specialisten geven de facturen achteraf, die zijn dan gebaseerd op het totaal aantal uur dat de specialist er aan heeft gewerkt. Andere bureaus geven van te voren een prijsafspraak. Als je bij ons komt voor je online marketing zullen wij altijd alle kosten transparant van te voren aangeven. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en wat je financieel kan verwachten in de toekomst. Daarnaast zijn onze contracten maandelijks opzegbaar want het risico voor investeren veel kleiner maakt.

Wat levert een online marketing specialist mij op?

Online marketing is een belangrijk onderdeel voor veel bedrijven en het wordt door de jaren heen alleen maar belangrijker. Het is een essentieel aspect geworden voor het succes van een onderneming. Een online marketing specialist kan de sleutel zijn naar de groei van jouw bedrijf. Dit komt doordat zij de kennis en middelen hebben om op een correcte manier winstgevende marketing voor jouw onderneming uit te voeren. Doelstellingen die zij bijvoorbeeld kunnen uitvoeren voor jou zijn meer websitebezoekers, meer conversie, een hogere ROAS en bijvoorbeeld meer naamsbekendheid. Al deze doelstellingen resulteren in meer omzet en winst. Deze winst zorgt ervoor dat jouw bedrijf kan groeien en is dus cruciaal. Een online marketing specialist levert jou dus ontzettend veel voordelen op.

Waarom een online marketing specialist inschakelen?

Online marketing kan best een overweldigende klus zijn. Er komen namelijk zoveel werkzaamheden bij kijken. Zonder de juiste strategie en kennis kan dit wel onmogelijk voelen. Voer je de werkzaamheden op een verkeerde manier uit dan kan je ook afgestraft worden door bijvoorbeeld Google. Dit kan een negatieve impact hebben op jouw marketing strategie. Als je een marketing specialist inschakelt voorkom je dat allemaal. Ze maken de juiste strategie voor jouw en weten precies wat er voor nodig is om deze strategie uit te voeren. Je kan profiteren van de kennis en jarenlange ervaring van de specialist. Bovendien hou je ook tijd over waarin je je kan focussen op andere aspecten van je onderneming.

Wat kan je verwachten van een online marketing specialist?

Je kan verwachten dat de specialist start met een gesprek. In dit gesprek worden de doelstellingen afgesproken. Vervolgens zal er een passende strategie bij deze doelstellingen gemaakt worden, rekening houdend met het budget. De specialist zou de strategie in werking zetten en jou maandelijks updates geeft. Zo weet jij altijd wat de online marketing jouw oplevert.

Kan een online marketing specialist ervoor zorgen dat ik lokaal gevonden wordt?

Dit is zeker één van de taken die een online marketing specialist voor jou kan uitvoeren. Lokale vindbaarheid draait steeds meer een belangrijke rol in ondernemingen. Door middel van bijvoorbeeld zoekmachine marketing kan een online marketing specialist dit voor jou regelen.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.