Google Ads uitbesteden Bergen op Zoom

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Bergen op Zoom uitbesteden?

Google Ads is een platform waarmee je advertenties voor Google kunt maken. Er zijn diverse soorten advertenties die je kunt aanmaken en zonder de juiste kennis kan dit een tijdrovend proces zijn. Uitbesteden van Google Ads is daarom ook vaak voordeliger dan het zelf beheren van de advertenties.

Onze experts bij Onlinemeersucces.nl hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten van winstgevende Google Ads campagnes voor ondernemingen uit Bergen op Zoom. Door de jaren heen hebben wij gewerkt met veel verschillende soorten branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over de soorten branches. Elk bedrijf en ook branche is anders, wat betekent dat er altijd een op maat gemaakte strategie nodig is.

Een goed doordachte Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en een onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten exact hoe ze een effectieve strategie moeten opzetten en hoe de advertenties voor jou optimaal kunnen presteren. Door Google Ads uit te besteden, profiteer je van de expertise van onze specialisten. Naast dat bespaar je ook nog eens een hoop tijd. Deze tijd die je bespaart kan je besteden aan de kernactiviteiten van je bedrijf. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Wij kunnen dit voor jou voorkomen.

Heb je interesse in het uitbesteden van je Google Ads? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende bedrijven uit Bergen op Zoom met succesvolle campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google, waarmee je advertenties kunt maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op diverse platformen. Je kan hierbij denken aan de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Met Google Ads kan je diverse doelen bereiken. Je kan bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten, je doelgroep online bereiken, je klantenbestand uitbreiden en je omzet vergroten.

Wij zien dat veel ondernemers geld verliezen door zelf de Google Ads te beheren. Door het uit te besteden aan een Google Ads specialist voorkom je dit. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor kan je veel tijd besparen. Deze tijd kan je investeren in de kerntaken van je onderneming.

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads hangen af van verschillende factoren. Als eerst heb je het maandelijkse “Adspend” dat je aan Google betaald. Je Adspend bestaat uit het bedrag dat je per klik betaald op een advertentie. Een Google Ads specialist uit Bergen op Zoom zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Ook heb je nog eenmalige opstartkosten aan het begin als je start met het uitbesteden van jouw Google Ads. Deze kosten zijn voor het opzetten van het account en het account klaar maken voor adverteren. Uiteindelijk betaal je elke maand een management fee voor het beheer en optimaliseren van jouw advertenties.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Bij de optimale inzet van advertenties kan Google Ads veel opleveren voor een bedrijf uit Bergen op Zoom. Daarnaast is het ook een meetbare vorm van online marketing, wat inhoudt dat je het volledig kan optimaliseren voor het beste resultaat. Met Google Ads bereik je meer klanten, wat kan leiden tot loyale klanten en hogere conversies. Dit resulteert in een hogere omzet en winst, waardoor jouw onderneming kan groeien.

Google Ads kent verschillende soorten campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.