Google Ads uitbesteden De Marne

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in De Marne uitbesteden?

Google Ads is een platform waarmee je advertenties voor Google kunt maken. Er zijn diverse soorten advertenties die je kunt aanmaken en zonder de juiste kennis kan dit een tijdrovend proces zijn. Dit is dan ook de reden dat het vaak voordeliger is om het uit te besteden.

Bij Onlinemeersucces.nl hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in het laten groeien van bedrijven uit De Marne door middel van winstgevende Google Ads campagnes. Gedurende deze tijd hebben wij in diverse branches gewerkt, waardoor we een schat aan kennis hebben opgedaan. Elke onderneming en ook branche is anders, wat betekent dat er altijd een gepersonaliseerde strategie nodig is.

Een goede Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten exact hoe ze een effectieve strategie moeten opzetten en hoe de advertenties voor jou optimaal kunnen presteren. Door Google Ads uit te besteden, profiteer je van de expertise van onze specialisten. Bovendien bespaar je tijd, die je kunt besteden aan de kernactiviteiten van jouw onderneming. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Onze professionals kunnen ervoor zorgen dat dit bij jou niet gebeurt.

Heb je interesse in het uitbesteden van je Google Ads? Neem dan contact op met onze professionals of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende bedrijven uit De Marne met succesvolle campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is de benaming voor het advertentieplatform van Google. Met dit platform kan je verschillende advertenties maken. Deze advertenties worden getoond op diverse platformen, zoals de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere platformen gekoppeld aan Google. Met Google Ads bereik je jouw doelgroep en vergroot je je naamsbekendheid, klantenbestand en omzet.

Wij zien dat veel ondernemers geld verliezen door zelf de Google Ads te beheren. Dit kan je voorkomen door je Google Ads aan een specialist uit te besteden. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor bespaar je tijd en kun jij je concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Het bedrag dat je moet betalen voor het uitbesteden van je Google Ads is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste is er het maandelijkse “Adspend” dat aan Google wordt betaald. Je Adspend bestaat uit het bedrag dat je per klik betaald op een advertentie. Een Google Ads specialist uit De Marne zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Daarnaast zijn er eenmalige opstartkosten aan het begin van het uitbesteden van jouw Google Ads, waarbij de advertenties worden opgezet en het account klaar wordt gemaakt voor adverteren. Voor het beheer en optimaliseren van jouw advertenties betaal je nog elke maand een management fee.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Een onderneming uit De Marne kan zeer veel profiteren van Google Ads, zeker als de advertenties optimaal ingezet worden. Doordat Google Ads een meetbare vorm van marketing is kan je het volledig optimaliseren voor het beste resultaat. Met Google Ads bereik je meer klanten, wat kan leiden tot loyale klanten en hogere conversies. Dit resulteert in een hogere omzet en winst, waardoor jouw onderneming kan groeien.

Google Ads kent diverse soorten campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.