Google Ads uitbesteden Gennep

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Gennep uitbesteden?

Google Ads is een platform waarmee je advertenties voor Google kunt maken. Binnen dit platform zijn er veel verschillende soorten advertenties die je kan aanmaken. Zonder de juiste kennis hierover kan dit een zeer tijdrovend proces zijn. Uitbesteden van Google Ads is daarom ook vaak voordeliger dan het zelf beheren van de advertenties.

Bij Onlinemeersucces.nl hebben we al meer dan tien jaar ervaring in het laten groeien van ondernemingen uit Gennep door middel van succesvolle Google Ads campagnes. In deze jaren hebben wij gewerkt in een grote variatie aan branches, waarbij wij enorm veel kennis hebben opgedaan. Elke onderneming en branche is uniek, wat betekent dat ieder bedrijf een op maat gemaakte strategie nodig heeft.

Een goede Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten exact hoe ze een effectieve strategie moeten opzetten en hoe de advertenties voor jou optimaal kunnen presteren. Als je je Google Ads gaat uit besteden kan je als ondernemer profiteren van de ervaring, kennis en expertise van een specialist. Dat is niet eens het enige voordeel je houdt namelijk ook zelf een hoop tijd over. Deze tijd die je over houdt kan je besteden aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Wij kunnen ervoor zorgen dat dit bij jou niet gebeurt.

Heb je interesse in het uitbesteden van je Google Ads? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende bedrijven uit Gennep met winstgevende campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is de benaming voor het advertentieplatform van Google. Met dit platform kan je verschillende advertenties maken. Deze advertenties worden getoond op diverse platformen, zoals de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere platformen gekoppeld aan Google. Door middel van het inzetten van Google Ads kan jij je doelgroep bereiken, je naamsbekendheid, klantenbestand en omzet vergroten.

Wij zien dat veel ondernemers geld verliezen door zelf de Google Ads te beheren. Deze situatie had vaak voorkomen kunnen worden als de ondernemer het beheer had uitbesteed aan een Google Ads specialist. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor kan je veel tijd besparen die je weer kan besteden aan de kerntaken van je onderneming.

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads hangen af van verschillende factoren. Als eerst heb je het “Adspend”, dit bedrag betaal je maandelijks aan Google. Je Adspend bestaat uit het bedrag dat je per klik betaald op een advertentie. Een Google Ads specialist uit Gennep zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Daarnaast zijn er eenmalige opstartkosten aan het begin van het uitbesteden van jouw Google Ads, waarbij de advertenties worden opgezet en het account klaar wordt gemaakt voor adverteren. Uiteindelijk betaal je elke maand een management fee voor het beheer en optimaliseren van jouw advertenties.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Een onderneming uit Gennep kan zeer veel profiteren van Google Ads, zeker als de advertenties optimaal ingezet worden. Bovendien is het een meetbare vorm van online marketing, wat betekent dat je het volledig kunt optimaliseren voor maximaal resultaat. Met Google Ads bereik je meer klanten, wat kan leiden tot loyale klanten en hogere conversies. Dit resulteert in een hogere omzet en winst, waardoor jouw onderneming kan groeien.

Google Ads kent diverse soorten campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.