Google Ads uitbesteden Gorinchem

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Gorinchem uitbesteden?

Google Ads is een platform opgericht door Google. Met het platform maak je advertenties die op Google worden weergegeven. Binnen dit platform zijn er diverse soorten advertenties die je kan aanmaken. Heb je hier geen kennis over? Dan is dit vaak een zeer tijdrovend proces. Uitbesteden van Google Ads is daarom ook vaak voordeliger dan het zelf beheren van de advertenties.

Wij bij Onlinemeersucces.nl helpen al meer dan tien jaar ondernemingen uit Gorinchem met het groeien van hun onderneming door middel van winstgevende Google Ads campagnes. Door de jaren heen hebben wij gewerkt met veel verschillende soorten branches, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan over de soorten branches. Elk bedrijf en ook branche is anders, wat betekent dat er altijd een gepersonaliseerde strategie nodig is.

Een goed doordachte Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en een onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten precies hoe de advertenties optimaal kunnen presteren en hoe ze hier de correcte strategie voor op kunnen zetten. Door je Google Ads uit te besteden kan je als ondernemer profiteren van de kennis, ervaring en expertise van een specialist. Naast dat bespaar je ook nog eens een hoop tijd. Deze tijd die je bespaart kan je besteden aan de kernactiviteiten van je onderneming. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Wij kunnen ervoor zorgen dat dit bij jou niet gebeurt.

Ben jij al geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met onze experts of vraag vrijblijvend een groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende bedrijven uit Gorinchem met winstgevende campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google, waarmee je advertenties kunt maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op diverse locaties. Je kan hierbij denken aan de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Met Google Ads bereik je jouw doelgroep en vergroot je je naamsbekendheid, klantenbestand en omzet.

Veel ondernemers verliezen geld door zelf Google Ads te beheren. Dit kan je voorkomen door je Google Ads aan een specialist uit te besteden. Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken en beheren van advertenties weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor kan je veel tijd besparen die je weer kan besteden aan de kerntaken van je onderneming.

Het bedrag dat je moet betalen voor het uitbesteden van je Google Ads is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste is er het maandelijkse “Adspend” dat aan Google wordt betaald. Je Adspend bestaat uit het bedrag dat je per klik betaald op een advertentie. Een Google Ads specialist uit Gorinchem zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Ook heb je nog eenmalige opstartkosten aan het begin als je start met het uitbesteden van jouw Google Ads. Deze kosten zijn voor het opzetten van het account en het account klaar maken voor adverteren. Vervolgens betaal je elke maand een management fee aan het Google Ads bureau voor het beheer en de optimalisatie van jouw advertenties.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Een bedrijf uit Gorinchem kan zeer veel profiteren van Google Ads, zeker als de advertenties optimaal ingezet worden. Bovendien is het een meetbare vorm van online marketing, wat betekent dat je het volledig kunt optimaliseren voor maximaal resultaat. Google ads brengt veel voordelen met zich mee. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bereiken van meer klanten, die zich omzetten tot loyale klanten, meer conversies, meer omzet en dus een hogere winst. Door al deze voordelen kan jouw bedrijf groeien.

Google Ads kent diverse soorten campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.