Google Ads uitbesteden Haarlem

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Haarlem uitbesteden?

Google Ads is een platform opgericht door Google. Met het platform maak je advertenties die op Google worden weergegeven. Binnen het platform zijn er diverse opties voor het aanmaken van advertenties. Door al deze verschillende opties kunnen advertenties opzetten een zeer tijdrovend proces worden als de juiste kennis ontbreekt. Uitbesteden van Google Ads is daarom ook vaak voordeliger dan het zelf beheren van de advertenties.

Wij bij Onlinemeersucces.nl helpen al meer dan tien jaar bedrijven uit Haarlem met het groeien van hun bedrijf door middel van succesvolle Google Ads campagnes. Gedurende deze tijd hebben wij in diverse branches gewerkt, waardoor we een schat aan kennis hebben opgedaan. Elk bedrijf en branche is uniek, wat betekent dat ieder bedrijf een op maat gemaakte strategie nodig heeft.

Een goede Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten precies hoe de advertenties optimaal kunnen presteren en hoe ze hier de correcte strategie voor op kunnen zetten. Met het uitbesteden van je Google Ads kan je als ondernemer profiteren van de kennis en expertise van onze specialisten. Naast dat bespaar je ook nog eens een hoop tijd. Deze tijd die je bespaart kan je besteden aan de kernactiviteiten van je onderneming. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Wij kunnen dit voor jou voorkomen.

Heb je interesse in het uitbesteden van je Google Ads? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende bedrijven uit Haarlem met winstgevende campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google, waarmee je advertenties kunt maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op diverse locaties. Je kan hierbij denken aan de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Door middel van het inzetten van Google Ads kan jij je doelgroep bereiken, je naamsbekendheid, klantenbestand en omzet vergroten.

Helaas verliezen veel ondernemers veel geld door zelf Google Ads te beheren. Deze situatie had vaak voorkomen kunnen worden als de ondernemer het beheer had uitbesteed aan een Google Ads specialist. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor bespaar jij als ondernemer een hoop tijd. Deze tijd kan je dan besteden aan de kerntaken van je onderneming.

Hoeveel het uitbesteden van Google Ads gaat kosten is afhankelijk van diverse factoren. Als eerst heb je het “Adspend”, dit bedrag betaal je maandelijks aan Google. Dit is het bedrag dat je per klik op de advertenties betaalt. Een Google Ads specialist uit Haarlem zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Daarnaast zijn er eenmalige opstartkosten aan het begin van het uitbesteden van jouw Google Ads, waarbij de advertenties worden opgezet en het account klaar wordt gemaakt voor adverteren. Vervolgens betaal je elke maand een management fee aan het Google Ads bureau voor het beheer en de optimalisatie van jouw advertenties.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Bij de optimale inzet van advertenties kan Google Ads veel opleveren voor een onderneming uit Haarlem. Bovendien is het een meetbare vorm van online marketing, wat betekent dat je het volledig kunt optimaliseren voor maximaal resultaat. Met Google Ads bereik je meer klanten, wat kan leiden tot loyale klanten en hogere conversies. Dit resulteert in een hogere omzet en winst, waardoor jouw bedrijf kan groeien.

Google Ads kent verschillende types campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.