Google Ads uitbesteden Hillegom

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Hillegom uitbesteden?

Google Ads is een platform waarmee je advertenties voor Google kunt maken. Er zijn diverse soorten advertenties die je kunt aanmaken en zonder de juiste kennis kan dit een tijdrovend proces zijn. Uitbesteden van Google Ads is daarom ook vaak voordeliger dan het zelf beheren van de advertenties.

Onze professionals bij Onlinemeersucces.nl hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes voor ondernemingen uit Hillegom. In deze jaren hebben wij gewerkt in een grote variatie aan branches, waarbij wij enorm veel kennis hebben opgedaan. Elke onderneming en ook branche is anders, wat betekent dat er altijd een unieke strategie nodig is.

Een goed doordachte Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en een onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten precies hoe ze een effectieve strategie moeten opzetten en hoe de advertenties voor jou optimaal kunnen presteren. Als je je Google Ads gaat uit besteden kan je als ondernemer profiteren van de ervaring, kennis en expertise van een specialist. Naast dit enorme voordeel bespaar je ook nog eens tijd. Met deze tijd kan jij je focussen op de kernactiviteiten van je onderneming. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Wij kunnen dit voor jou voorkomen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende ondernemingen uit Hillegom met winstgevende campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google, waarmee je advertenties kunt maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op diverse locaties. Je kan hierbij denken aan de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Met Google Ads kan je diverse doelen bereiken. Je kan bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten, je doelgroep online bereiken, je klantenbestand uitbreiden en je omzet vergroten.

Wij zien dat veel ondernemers geld verliezen door zelf de Google Ads te beheren. Dit kan je voorkomen door je Google Ads aan een specialist uit te besteden. Met al meer dan 10 jaar ervaring weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor bespaar je tijd en kun jij je concentreren op de kerntaken van je onderneming.

Hoeveel het uitbesteden van Google Ads gaat kosten is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste is er het maandelijkse “Adspend” dat aan Google wordt betaald. Dit is het bedrag dat je per klik op de advertenties betaalt. Een Google Ads specialist uit Hillegom zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Ook heb je nog eenmalige opstartkosten aan het begin als je start met het uitbesteden van jouw Google Ads. Deze kosten zijn voor het opzetten van het account en het account klaar maken voor adverteren. Voor het beheer en optimaliseren van jouw advertenties betaal je nog elke maand een management fee.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan veel opleveren voor een bedrijf uit Hillegom, zeker als de advertenties optimaal worden ingezet. Bovendien is het een meetbare vorm van online marketing, wat betekent dat je het volledig kunt optimaliseren voor maximaal resultaat. Google ads brengt veel voordelen met zich mee. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bereiken van meer klanten, die zich omzetten tot loyale klanten, meer conversies, meer omzet en dus een hogere winst. Door al deze voordelen kan jouw onderneming groeien.

Google Ads kent verschillende types campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.