Internet marketing uitbesteden Dantumadiel

Dé internet marketing strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

10+ jaar ervaring

In de internet marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

8+ miljoen uitgegeven

Advertentiebudget uitgegeven

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met marketing hebben geholpen

Hoe werkt internet marketing?

Wil je starten met internet marketing en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waarbij je internet marketing wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als internet marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor je opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het internet marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Tijdens het traject

Als je een internet marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over internet marketing

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Waarom zou je je internet marketing uitbesteden?

Door het uitbesteden van je internet marketing bespaar je veel tijd. Er komt namelijk veel tijd te zitten in de ontwikkeling en uitvoering van een strategie, zeker als je niet beschikt over de benodigde expertise. Door je internet marketing aan een vakspecialist uit te besteden, neemt deze professional alle taken van jou over. Zo kun jij je richten op de kernactiviteiten van jouw onderneming en ben je er zeker van dat jouw internet marketing op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van internet marketing?

Door middel van internet marketing kan jij jouw bereik vergroten. Daarnaast kan het ook nog meer naamsbekendheid voor jouw onderneming genereren. Bovendien is het een meetbare vorm van marketing, waardoor jij alles uit jouw strategie kan halen. Tot slot draagt internet marketing bij aan betere klantrelaties, waardoor klanten loyaler worden en je bedrijf aanbevelen via mond-tot-mondreclame.

Welke internet marketing taken kan ik aan jullie uitbesteden?

De diensten die je aan ons kan uitbesteden zijn: zoekmachinemarketing, sociale media marketing en webontwikkeling. Zoekmachinemarketing draagt bij aan het behalen van hogere posities in Google. Op sociale media kan je adverteren, maar je kan het ook organisch inzetten. Middels sociale media platformen kan je een goede klantrelatie opbouwen. Advertenties op sociale media genereren meer websiteverkeer en conversies. Daarnaast kun je ook de ontwikkeling van een website of webshop aan ons overlaten. Wij ontwikkelen resultaat gerichte websites die voldoen aan de huidige eisen, met snelle laadtijden en compatibiliteit op mobiele apparaten.

Wat kost het uitbesteden van internet marketing in Dantumadiel?

Er is geen standaard prijs voor een internet marketing bureau uit Rotterdam, aangezien dit afhankelijk is van de omvang en moeilijkheidsgraad van het project. De tarieven kunnen ook nog verschillen per bureau. Er zijn bureaus die een uurtarief hanteren en er zijn bureaus die vooraf vastgestelde prijzen aanbieden. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar en wij werken met prijzen die duidelijk van te voren worden aangegeven. Zo weet jij ten alle tijde wat je kunt verwachten.

Hoe krijg ik meer online zichtbaarheid?

Online zichtbaarheid kun je vergroten door zoekmachinemarketing en sociale media in te zetten. Zoekmachinemarketing zorgt voor een betere online zichtbaarheid bij zoekopdrachten in zoekmachines. Sociale media kan voor meer zichtbaarheid zorgen door middel van organische berichten en advertenties.

Bieden jullie zowel webdesign als internet marketing aan?

Ja, dat is correct. Wij zijn een full-service internet marketing bureau dat ook websites en webshops ontwikkelt voor diverse branches. Bij ons kan je dus jouw website laten maken en je internet marketing uitbesteden.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.