Internet marketing uitbesteden Ouderkerk

Dé internet marketing strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

10+ jaar ervaring

In de internet marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

8+ miljoen uitgegeven

Advertentiebudget uitgegeven

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met marketing hebben geholpen

Hoe werkt internet marketing?

Wil je starten met internet marketing en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waarbij je internet marketing wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als internet marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor je opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het internet marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Tijdens het traject

Als je een internet marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over internet marketing

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Waarom zou je je internet marketing uitbesteden?

Je kan enorm veel tijd besparen door middel van het uitbesteden van jouw internet marketing. Er komt namelijk veel tijd te zitten in de ontwikkeling en uitvoering van een strategie, zeker als je niet beschikt over de benodigde expertise. Door je internet marketing aan een specialist uit te besteden, neemt deze expert alle taken van jou over. Zo kun jij je richten op de kernactiviteiten van jouw onderneming en ben je er zeker van dat jouw internet marketing op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van internet marketing?

Internet marketing heeft veel voordelen. Eén van deze voordelen is het vergroten van jouw online bereik. Niet alleen dat, het kan ook nog meer naamsbekendheid voor jouw onderneming genereren. Bovendien is het een meetbare vorm van marketing, waardoor jij alles uit jouw strategie kan halen. Tot slot draagt internet marketing bij aan betere klantrelaties, waardoor klanten loyaler worden en je bedrijf aanbevelen via mond-tot-mondreclame.

Welke internet marketing taken kan ik aan jullie uitbesteden?

Bij ons bureau kan je verschillende internet marketing taken laten uitbesteden. De diensten die mogelijk zijn bij ons, zijn zoekmachinemarketing, Facebook & Instagram marketing en webontwikkeling. Zoekmachinemarketing draagt bij aan het behalen van hogere posities in Google. Op het gebied van sociale media kun je kiezen voor organische benadering of adverteren. Marketing op sociale media kan de klantrelatie verbeteren. Advertenties op sociale media genereren meer websiteverkeer en conversies. Daarnaast kun je ook de ontwikkeling van een website of webshop aan ons overlaten. Wij ontwikkelen websites en webshops die resultaat leveren. Onze websites zijn altijd geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en hebben snelle laadtijden.

Wat kost het uitbesteden van internet marketing in Ouderkerk?

Er is geen standaard prijs voor een internet marketing bureau uit Rotterdam, aangezien dit afhankelijk is van de omvang en moeilijkheidsgraad van het project. De prijzen kunnen ook nog per bureau verschillen. Sommige bureaus rekenen een uurtarief en andere bureaus doen aan vooraf vastgestelde prijzen. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar en wij werken met prijzen die duidelijk van te voren worden aangegeven. Zo weet jij ten alle tijde wat je kunt verwachten.

Hoe krijg ik meer online zichtbaarheid?

Jouw online zichtbaarheid kan vergroot worden door twee verschillende marketing methodes, namelijk sociale media marketing en zoekmachinemarketing. Zoekmachinemarketing zorgt voor een betere zichtbaarheid in zoekmachines, terwijl sociale media, zowel organisch als via advertenties, je online zichtbaarheid vergroot.

Bieden jullie zowel webdesign als internet marketing aan?

Ja, dat is correct. Wij zijn een full-service internet marketing bureau dat ook websites en webshops ontwikkelt voor diverse branches. Dus laat je bij ons een website maken? Dan kan je hier ook gelijk jouw internet marketing uitbesteden. Of andersom natuurlijk.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.