SEA uitbesteden Beek

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Beek

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het kan zonder de juiste vaardigheden een lang proces zijn om een SEA-strategie uit te voeren. Daarom kan het uitbesteden van SEA een voordelige beslissing zijn. Ons team bij Onlinemeersucces.nl heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opzetten en onderhouden van succesvolle SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Beek gewerkt.

Elk bedrijf is uniek en heeft daarom zijn eigen strategie nodig. Een goed uitgedachte SEA-strategie kan het succes van de campagne garanderen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er is een variatie aan advertentie soorten waar je gebruik van kan maken als je gaat adverteren. Zonder de juiste kennis over de diverse typen advertenties, kan het zijn dat je ze niet optimaal gebruikt. Wij hebben de expertise om te bepalen welke advertentie waarvoor het meest effectief is. Door SEA uit te besteden voorkom je dat je niet werkende advertenties opzet en geld verliest. Je kan profiteren van de uitgebreide kennis van onze specialisten. Daarnaast hou jij tijd over om je volledig te focussen op je eigen zaak. Wil jij je zaak laten groeien met effectieve SEA campagnes? Vraag dan nu vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de zoekresultaten waar advertentie bij staat. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Je kunt adverteren op een brede of specifieke doelgroep met deze snelle vorm van marketing.

Het proces van het opzetten en uitvoeren van SEA is tijdsintensief en vraagt om een bepaalde expertise. Dit zelf doen zou een grote hoeveelheid van je tijd opslokken, tijd die je aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf had kunnen besteden. Niet alleen dat, maar wij merken vaak dat er veel geld verloren gaat als ondernemers zelf aan SEA beginnen. Dit komt vaak door het gebrek aan ervaring dat ondernemers in dit domein hebben. Door je SEA uit te besteden kan je dit allemaal voorkomen en weet je dat het in één keer op de juiste manier gebeurt. Je hoeft er zelf in principe niet meer naar om te kijken en jij kan je volledig gaan focussen op jouw bedrijf.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

SEA streeft ernaar om meer conversies te bereiken, met als voorbeelden het genereren van leads of het stimuleren van verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Als je gaat adverteren betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. Het maandelijks te besteden bedrag bepaal je zelf. Een professional kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de vakspecialist. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Als je net begint met SEA en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.