SEA uitbesteden Nederlek

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Nederlek

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het inzetten van een SEA-strategie kan zonder de benodigde kennis een lang proces zijn. Daarom kan het uitbesteden van SEA een goede stap zijn. Ons team bij Onlinemeersucces.nl heeft meer dan tien jaar ervaring met het opzetten en onderhouden van succesvolle SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Nederlek gewerkt.

Elk bedrijf is anders en vereist daarom zijn eigen aangepaste strategie. Een weloverwogen SEA-strategie kan de doorslag geven voor een effectieve campagne. Onze specialisten zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er zijn diverse soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Zonder de juiste kennis over de diverse typen advertenties, kan het zijn dat je ze niet optimaal gebruikt. Wij hebben de expertise om te bepalen welke advertentie waarvoor het meest effectief is. Het uitbesteden van SEA voorkomt dat je geld verspilt aan niet-functionerende advertenties. Je kunt profiteren van de diepgaande kennis van onze vakspecialisten. Daarnaast hou je tijd over om je te focussen op je eigen bedrijfsactiviteiten. Wil jij je bedrijf laten groeien met succesvolle SEA campagnes? Vraag dan meteen vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

De meeste bedrijven kiezen voor SEA, omdat het mogelijk is om snel resultaat te zien. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de zoekresultaten waar advertentie bij staat. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Deze vorm van marketing stelt je in staat om snel te adverteren en gericht op een brede of specifieke doelgroep.

Het opzetten en uitvoeren van SEA kost veel tijd en vraagt enige expertise. Als je hier zelf mee bezig gaat, kost dit veel tijd die je anders aan de essentiële aspecten van jouw bedrijf had kunnen besteden. We merken vaak dat er veel geld verloren gaat wanneer ondernemers zelfstandig met SEA beginnen. Dit komt veelal door de geringere ervaring die ondernemers in dit vakgebied bezitten. Door SEA uit handen te geven, voorkom je dit allemaal en heb je zekerheid dat het direct op de juiste manier plaatsvindt. In principe is het niet nodig dat je er zelf nog aandacht aan besteedt en kun jij je compleet richten op jouw onderneming.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. Voor SEO betaal je niet per klik die je krijgt, dit werkt dus net wat anders. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

De meeste bedrijven kiezen voor SEA, omdat het mogelijk is om snel resultaat te zien. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

Het streven van SEA is het vergroten van de conversies, wat kan inhouden het verkrijgen van leads of verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat jij zelf kan bepalen. Een expert kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Als je net begint met SEA en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.