SEA uitbesteden Ommen

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Ommen

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het uitvoeren van een SEA strategie kan zonder de juiste kennis een tijdrovend proces zijn. Het uitbesteden van SEA kan daarom ook een voordelige zet zijn. Bij Onlinemeersucces.nl hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het creëren en beheren van effectieve SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel diverse branches in Ommen gewerkt.

Elke onderneming is uniek en heeft daarom zijn eigen strategie nodig. Een goed uitgedachte SEA-strategie kan het succes van de campagne garanderen. Onze professionals zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er zijn diverse soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Zonder kennis over de diverse soorten advertenties kan het voorkomen dat je ze niet correct inzet. Wij weten nauwkeurig welke advertentie voor welke toepassing wel of niet geschikt is. Door SEA uit te besteden, voorkom je het risico op ineffectieve advertenties en verlies je geen geld. Profiteer van de diepgaande kennis van onze specialisten. Bovendien, bespaar je tijd om je volledig op je eigen zaak te richten. Wil jij je bedrijf laten groeien met effectieve SEA campagnes? Vraag dan gelijk vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan exact observeren wat goed functioneert en wat niet en daar volledig op anticiperen. Het kan bijdragen aan meer naamsbekendheid, klanten en winst.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de zoekresultaten waar advertentie bij staat. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Je kunt adverteren op een brede of specifieke doelgroep met deze snelle vorm van marketing.

Voor het opstarten en implementeren van SEA is veel tijd en expertise nodig. Dit zelf uitvoeren zou veel van je tijd in beslag nemen, die je anders aan je bedrijfskerntaken had kunnen besteden. Bovendien zien we vaak aanzienlijk geldverlies wanneer ondernemers zelf starten met SEA. Dit komt vaak door het gebrek aan ervaring dat ondernemers in dit domein hebben. Door SEA uit handen te geven, voorkom je dit allemaal en heb je zekerheid dat het direct op de juiste manier plaatsvindt. In principe is het niet nodig dat je er zelf nog aandacht aan besteedt en kun jij je compleet richten op jouw bedrijf.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan exact observeren wat goed functioneert en wat niet en daar volledig op anticiperen. Het kan bijdragen aan meer naamsbekendheid, klanten en winst.

Het streven van SEA is het vergroten van de conversies, wat kan inhouden het verkrijgen van leads of verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Bij adverteren op SEA betaal je kosten per klik, ook wel Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat jij zelf kan bepalen. De SEA specialist zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de specialist voor het beheer en optimaliseren van jouw campagnes. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.