SEA uitbesteden Tholen

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Tholen

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines. Het kan zonder de juiste vaardigheden een lang proces zijn om een SEA-strategie uit te voeren. Daarom kan het uitbesteden van SEA een voordelige beslissing zijn. Wij van Onlinemeersucces.nl hebben al meer dan tien jaar ervaring in het opzetten en beheren van succesvolle SEA campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Tholen gewerkt.

Gezien het feit dat elke onderneming uniek is, heeft elke onderneming een specifieke strategie nodig. Een effectieve SEA-strategie kan een campagne succesvol maken. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er zijn veel verschillende soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Als je niet op de hoogte bent van de verschillende soorten advertenties, loop je het risico ze verkeerd in te zetten. Wij weten precies welke advertentie voor welk doel optimaal werkt. Door SEA uit te besteden, voorkom je het risico op ineffectieve advertenties en verlies je geen geld. Profiteer van de diepgaande kennis van onze professionals. Bovendien, bespaar je tijd om je volledig op je eigen zaak te richten. Wil jij je zaak laten groeien met succesvolle SEA campagnes? Vraag dan snel vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Wat voor veel mensen als een voordeel gezien wordt is dat SEA een snellere vorm van marketing is. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Bij SEA gaat het om de betaalde resultaten die je in zoekmachines ziet. Wil je gebruik gaan maken van Google Ads? Dan kunnen jouw advertenties gezien worden op Google, YouTube, Gmail en andere aangesloten platformen. Aan Google betaal je dan de kliks per advertentie. Het is een snelle vorm van marketing waar je kan adverteren op een hele brede of selecte doelgroep.

Het proces van het opzetten en uitvoeren van SEA is tijdsintensief en vraagt om een bepaalde expertise. Dit zelf uitvoeren zou veel van je tijd in beslag nemen, die je anders aan je bedrijfskerntaken had kunnen besteden. Bovendien zien we vaak aanzienlijk geldverlies wanneer ondernemers zelf starten met SEA. Dit is vaak gerelateerd aan de beperkte ervaring die ondernemers in dit vakgebied hebben. Door je SEA uit te besteden kan je dit allemaal voorkomen en weet je dat het in één keer op de juiste manier gebeurt. In principe is het niet nodig dat je er zelf nog aandacht aan besteedt en kun jij je compleet richten op jouw bedrijf.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. Voor SEO betaal je niet per klik die je krijgt, dit werkt dus net wat anders. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Het is een langzame vorm van marketing.

Wat voor veel mensen als een voordeel gezien wordt is dat SEA een snellere vorm van marketing is. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Het streven van SEA is om meer conversies te realiseren, zoals bijvoorbeeld het werven van leads of het stimuleren van verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan SEA wilt uitgeven kan je zelf bepalen. Een deskundige kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de vakspecialist voor het beheer en optimaliseren van jouw campagnes. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.