Wat is een E-mail?.

Een e-mail is een elektronisch bericht dat via internet of privénetwerk wordt verstuurd, bestaande uit een afzender, ontvanger, onderwerp en berichttekst, vaak met bijlagen. Het wordt gebruikt voor persoonlijke en zakelijke communicatie, alsmede voor massacommunicatie zoals nieuwsbrieven en marketing. E-mails kunnen worden verzonden en ontvangen via e-mailprogramma's of webgebaseerde e-mailclients.

Wat is een E-mail?

Een e-mail (of e-mailbericht) is een elektronisch bericht dat wordt verstuurd via het internet of een privénetwerk. Het is een van de oudste en meest gebruikte vormen van online communicatie.

Een e-mail bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder:

  • Een afzender: de persoon of organisatie die het bericht verstuurt.
  • Een ontvanger: de persoon of organisatie die het bericht ontvangt.
  • Een onderwerp: de titel of samenvatting van het bericht, die de ontvanger helpt om te beslissen of hij/zij het bericht zal openen of niet.
  • Een bericht tekst: de inhoud van het bericht, die kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, bijlagen en andere media.

E-mails kunnen worden verzonden en ontvangen via e-mailprogramma’s zoals Microsoft Outlook, Gmail, en Apple Mail, of via een webgebaseerde e-mailclient zoals Yahoo Mail of Outlook.com. De meeste e-mailprogramma’s bieden ook functies zoals het maken van contactpersonen, het organiseren van berichten in mappen, en het zoeken naar berichten.

E-mails worden vaak gebruikt voor persoonlijke en zakelijke communicatie. Ze worden ook vaak gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven, marketingberichten en andere soorten massacommunicatie. E-mails kunnen ook bijlagen bevatten zoals documenten, afbeeldingen, en andere soorten bestanden.

In samenvatting, een e-mail is een elektronisch bericht dat via internet of privénetwerk wordt verstuurd, bestaande uit een afzender, ontvanger, onderwerp en bericht tekst, vaak met bijlagen. Het wordt gebruikt voor persoonlijke en zakelijke communicatie, alsmede voor massacommunicatie zoals nieuwsbrieven en marketing. E-mails kunnen worden verzonden en ontvangen via e-mailprogramma’s of webgebaseerde e-mailclients.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.