Website laten maken Gilze en Rijen

Wij maken voor ondernemers in Gilze en Rijen goed presterende websites die zorgen voor meer klanten en omzet

Website laten maken voor meer online succes

Wil jij graag je online zichtbaarheid vergroten, je huidige marktpositie behouden en blijven voorlopen op de concurrent, dan ben je op de juiste plek. Wij helpen ondernemers uit Gilze en Rijen al jaren bij het realiseren van hun doelen. Hieronder onze feiten op een rij.

9 jaar

Ervaring in online marketing

6 miljoen

Advertentiebudget uitgegeven

11 miljoen

Marketing campagnes opgezet

100+

Websites voor bedrijven gemaakt

Website

Waarom een website

Een website is de thuishaven van al jouw online marketing activiteiten. Hier komen inschrijvingen op binnen, worden bestellingen geplaatst, staan jouw contactgegevens etc. In de hele online klantreis is de website vaak de plek waar men op terecht komt, via zoekmachine optimalisatie, via Adwords advertenties, via Facebook marketing, via Instagram marketing etc.

Op de website maakt men in de meeste gevallen de beslissing om voor jou of jouw onderneming te kiezen. Daarom zien wij de website als de thuishaven van alle online marketing activiteiten. Zonder een website is er geen fundering en kan er ook niet goed gebouwd worden aan alle marketing activiteiten. 

Ik heb ook een Facebook pagina en Instagram profiel, is dat niet ook belangrijk? Natuurlijk! Alleen wij zien dergelijke platformen als marketing kanalen. Daarnaast zie je ook dat dit soort kanalen vaak komen en gaan. Wie weet hebben we over een paar jaar weer een nieuw soort social media platform. Niemand zal het weten. Daarentegen blijft een website altijd jouw eigendom en dat zal nooit verdwijnen. 

Hoe zit dat dan met Google? Google zal waarschijnlijk niet verdwijnen. Dat zit namelijk zo in ons online zoekgedrag verweven. Mocht Google toch omvallen, dan zal er altijd een nieuwe zoekmachine opstaan, zoals Bing, Yahoo of Baidu. Deze zoekmachines zijn gemaakt om ontzettend veel websites te ordenen op basis van het zoekgedrag van de gebruiker. Dus hierbij zijn websites van crusiaal belang. Dat zijn ze nu, maar ook in de toekomst. Websites zijn toekomst bestendig en zullen altijd de thuisbasis vormen van jouw online marketing.

Prachtige websites

Is jouw huidige website verouderd of wil je een nieuwe website die beter in Google scoort? Neem dan contact met ons op.

Dé voordelen van een goede website

Hoge posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Het is mogelijk met een goede website. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je direct goed vindbaar bent in Google? Wij hebben een aantal voordelen uiteengezet. 

Makkelijk beheren

Wil je een makkelijk beheerbaar systeem? Dat is mogelijk, want met Wordpress kan je op ieder moment makkelijk beheren.

Goede vindbaarheid

Wil je goed gevonden worden met je website? Dat is mogelijk, want wij maken websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. 

Veel mogelijkheden

Wil je een mooie website die voldoet aan jouw wensen? Dat is mogelijk, want wij maken websites die goed aansluiten bij jouw bedrijf.

Toekomstbestendig

Wil je een website die nog jaren weer mee kan? Dat is mogelijk, want wij maken websites die altijd uitgebouwd kunnen worden.

Website laten maken

Website laten maken Gilze en Rijen

Mijn naam is Thomas Haring en de afgelopen 8 jaar heb ik veel bedrijven geholpen bij het maken van websites. Ik heb zowel met lokale ondernemers gewerkt die met een kleine website vooral lokaal wilde scoren, maar ook voor grote bedrijven die met een grote webshop flink wilde scoren om Europees niveau.

Mijn ervaring is dat iedere onderneming uniek is en als je dat doorvertaald naar een website, dan is het logisch dat een lokale dienstverlenende partij een andere website strategie nodig heeft, dan een internationale B2B business. Ik ben goed in het bepalen van een duurzame website strategie die aansluit bij jouw onderneming, maar ook zorgt dat je goed gaat scoren in alle zoekmachines.

Een goede website is van essentieel belang voor een onderneming. Het is enerzijds een beeld van de onderneming die men vaak het eerste ziet, maar anderzijds is het ook een goed marketing kanaal, waarmee je continue nieuwe klanten kunt binnen krijgen. De vraag is alleen hoe ziet jouw website strategie eruit en wat past het beste bij jouw onderneming. 

Waarom je een nieuwe website moet maken of waarom je überhaupt een website moet maken (mocht je er nog geen website hebben) wordt bepaald door de ondernemer. Redenen van een goede website zijn: Meer klanten, meer omzet, meer zichtbaarheid, meer bereik in een groter gebied, meer zichtbaar zijn in een lokaal gebied etc. Een goede website is een kans om jouw bedrijf te laten groeien, tenminste als de website goed in elkaar zit. Wil je weten hoe goed jouw website op dit moment scoort? Vraag dan een gratis website scan aan.

Website ontwikkeling

Webdesign bureau

Wij houden ons al jaren bezig met het ontwikkelen van resultaatgerichte websites die zorgen voor meer leads, klanten, omzet en winst.

Adviesgesprek aanvragen?

Wij helpen je graag met het maken en verbeteren van jouw website. Maar wil je eerst weten wat er goed en slecht gaat bij je huidige website? Of heb je nog geen website, maar wil je graag horen wat de geschikte strategie is voor jouw branche. Vraag dan een gratis adviesgesprek aan door het onderstaande formulier in te vullen.

Website laten maken

in Gilze en Rijen

Wil je graag een website laten maken of een professionele website laten maken? En wil je graag dat die website in de regio wordt gebouwd? Klik op één van de onderstaande links.

99%

Gratis scan

Vrijblijvend een complete scan van jouw website. Vraag ‘m aan.

50%

Vraag ‘m aan.

50%

Koffie of esspresso?

Na het invullen van het formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen en drinken we samen een kop koffie.

99%

Vraag ‘m aan.