Website laten maken Midden-Drenthe

Een goed presterende website die past bij jouw onderneming, ambitie en marketingstrategie

Website laten maken

Een resultaatgerichte website laten maken door specialisten uit Midden-Drenthe

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van resultaatgerichte websites die perfect passen bij jou en jouw bedrijf, en die een sterke verbinding creëren met jouw doelgroep. Het gaat niet alleen om het maken van een online visitekaartje voor je; ons streven is breder en dieper dan dat.

Zodra wij een website gaan ontwikkelen verdiepen wij ons eerst nauwkeurig in jouw industrie, doelgroep en producten en diensten. Met deze gegevens die wij onderzoeken ontwerpen wij het design voor jouw website. Onze professionals gaan pas beginnen met het ontwikkeltraject als jij het eens bent met het ontwerp. Het ontwerp is natuurlijk niet het enige wat komt kijken bij het maken van een website. Wij zorgen er ook nog voor dat de technologie in orde is. Het is immers belangrijk dat de website duurzaam is en nog jaren meegaat, maar nog belangrijker, goed vindbaar is in Google. Het resultaat is een website die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en branche.

Een website is de fundering van jouw onderneming en een thuishaven voor al jouw online marketing activiteiten. Het is een groeifactor voor de toekomst en kan een onderneming maken of breken. Wij zijn een full-service online marketing bureau en begrijpen hoe belangrijk online prestaties en aanwezigheid zijn.

Online marketing, wanneer effectief uitgevoerd, kan de juiste bezoekers naar je website leiden, maar de verantwoordelijkheid om leads, bestellingen en klanten te werven, ligt bij jouw website. Daarom moet jouw website in optimale conditie zijn en resoneren met jouw doelgroep. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken, dus laten we er samen iets moois van maken. Vraag jij je af hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan meteen een gratis scan aan.

Hoe werkt een website laten maken?

Wil je een website laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De website voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Je kunt de hosting ook bij ons onderbrengen, dit houdt alles netjes op één plek en zorgt ervoor dat jij slechts één aanspreekpunt hebt.

Zodra de website af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.
Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de website en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Veel gestelde vragen over het laten maken van website

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

De kosten voor het laten maken van een website zijn variabel. Het is namelijk volledig afhankelijk voor jouw budget en de wensen die jij hebt. Benieuwd hoeveel jouw droom website gaat kosten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Als één van onze experts jouw website laat maken, dan kan je altijd rekenen op een website die volledig aansluit bij jouw wensen. Daarnaast doen wij altijd een onderzoekje van te voren zodat jij website perfect aansluit bij jouw doelgroep, de branche en jouw producten of diensten. Zo weet jij altijd zeker dat je de beste website hebt voor jouw klanten.

Dit is afhankelijk van de grootte van de website. Vaak is dit tussen 1 en 4 weken.

Je kunt de hosting ook bij ons onderbrengen, dit houdt alles netjes op één plek en zorgt ervoor dat jij slechts één aanspreekpunt hebt.

Alle websites die wij ontwikkelen zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Ongeacht of jij een tablet, telefoon of computer gebruikt, de website functioneert perfect. Het is geoptimaliseerd voor alle apparaten.

Een bureau voor online marketing is bedreven in het werven van klanten en het stimuleren van jouw online verkoop. Daarom weten zij ook altijd precies wat eventueel meer conversie kan creëren op jouw website. Jouw website wordt dus veel meer geoptimaliseerd voor de klant dan als je het bij een IT bedrijf laat doen.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.