WordPress webshop laten maken

Een goed presterende WordPress webshop die past bij jouw onderneming, ambitie en marketingstrategie

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

150+ geoptimaliseerd

Webshops geoptimaliseerd

150+ webshops opgezet

Resultaat gerichte webshops gemaakt

300+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met de webshop hebben geholpen

Hoe werkt een WordPress website laten maken?

Wil je een WordPress webshop laten maken en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een bureau kiezen waar je deze taak wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

1. Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met jou opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als online marketing bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

2. Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

3. Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. De WordPress webshop voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

4. Ontwikkelen

Vervolgens zullen wij beginnen met het ontwikkelen van de WordPress webshop. Tijdens dit proces zullen wij ook goed contact met je hebben, zodat je uiteindelijk een webshop hebt waar jij trots op kan zijn.

5. Feedback

Zodra de WordPress webshop af is, heb je nog de kans om een aantal dingen te laten veranderen. Je kan het eigenlijk ook wel zien als de feedbackronde.

6. Afronding

Wij zullen de feedback verwerken en alle puntjes op de i zetten. Wij helpen je met het overzetten van de webshop en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over een WordPress webshop laten maken

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl.

Wat kost een WordPress webshop laten maken?

De kosten van een WordPress webshop zijn volledig afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de webshop. Helaas kan er dus geen standaard prijskaartje aan gehangen worden. De kosten zijn variabel. De hoeveelheid pagina’s is onder andere een factor waar het prijskaartje van jouw webshop vanaf hangt.

Waarom zou ik mijn webshop laten ontwikkelen door Onlinemeersucces.nl?

Als jij jouw webshop laat ontwikkelen door Onlinemeersucces.nl weet je 100% zeker dat die volledig aansluit bij jouw wensen. Dat niet alleen wij houden rekening met jouw doelgroep, markt, huisstijl, producten en diensten. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerp doen wij daar ook een kort onderzoekje naar, zodat jij het beste uit jouw webshop kan halen. Vervolgens gaan wij pas verder met het produceren van de webshop als u akkoord bent met het ontwerp.

Kan ik de hosting en het websitebeheer van mijn website door jullie laten verzorgen?

Ja, dat kan zeker. Voor zowel de hosting en websitebeheer kan jij bij ons terecht. Bij websitebeheer maken wij onder andere maandelijks een back-up van jouw webshop, voeren we alle updates uit en controleren wij maandelijks de functionaliteiten van de webshop.

Wat zijn de voordelen van een webshop in WordPress?

Een webshop in WordPress brengt verschillende voordelen met zich mee. Als eerst is het een zeer gebruiksvriendelijk platform. Voor een ondernemer is het daardoor zeer gemakkelijk om dingen te veranderen in de webshop of dingen op te zoeken. Het heeft een zeer praktisch indeling. Ook kunnen er ontzettend veel plug-ins ingeladen worden. Momenteel is WordPress één van de populairste webshop systemen om een webshop te onderhouden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen aan het hebben van een WordPress webshop, maar deze punten sommen het even in het kort op.

Kan je met WordPress een webshop maken?

Ja, dat kan zeker. Als je een WordPress webshop maakt, maak je gebruik van WooCommerce. Dit is een plug-in in WordPress. Deze plug-in zorgt ervoor dat je in WordPress jouw webshop kan maken.

Hoelang duurt het voordat mijn webshop klaar is?

De tijd dat het kost om een webshop te maken is afhankelijk van de grootte van jouw webshop. Meestal kan je uitgaan van een tijdsduur tussen de één en vier weken. Wil jij weten hoelang het duurt voordat jouw webshop klaar is? Neem dan contact met ons op.

Maken jullie mobielvriendelijke webshops?

Elke webshop die wij ontwerpen zijn mobielvriendelijk. Tegenwoordig is het namelijk steeds belangrijker dat jij als ondernemer een webshop hebt die responsive is voor verschillende mobielen apparaten. Wij als een online marketing bureau snappen dat als geen anders. Steeds meer mensen winkelen online en daar wil jij natuurlijk ook van profiteren. Daarom is elke webshop die wij maken ook geoptimaliseerd voor de tablet en mobiel. Zo kan jij ook genieten van dit mobiele tijdperk.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.