Zoekmachine optimalisatie uitbesteden Valkenburg aan de Geul

Jouw website beter vindbaar in Google? Pak die gratis scan!

10+ jaar ervaring

In de online marketing branche

13+ miljoen campagnes

Marketing campagnes opgezet

100+ gestegen

Posities in zoekmachines gestegen

100+ succesverhalen

Van bedrijven die wij met zoekmachine optimalisatie hebben geholpen

Hoe start je met zoekmachine optimalisatie?

Wil jij starten met zoekmachine optimalisatie en vraag jij je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waarbij je de zoekmachine marketing wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:

Kennismakingsgesprek via de telefoon

Zodra jij een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met je opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.

Vrijblijvende scan/analyse of kansenonderzoek

Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

Uitgebreider kennismakingsgesprek

Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Offerte

Na aanleiding van dit uitgebreidere gesprek zullen wij een offerte voor jou opstellen. Deze offerte lichten wij het liefst persoonlijk toe. Als je dan nog vragen hebt of er nog onduidelijkheden zijn kunnen wij dit goed voor je uitleggen.

Ben je akkoord?

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor jou aan de slag. Het zoekmachine optimalisatie traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.

Tijdens het traject

Als je een zoekmachine optimalisatie traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Kunnen we al voor je aan de slag?

Vraag direct een vrijblijvende scan aan. De scan geeft je inzicht en handvatten om betere beslissingen te maken. Cruciaal als je het ons vraagt. Knop op de knop hieronder om de scan aan te vragen.

Liever direct contact?

Ben je klaar om jouw organisatie te laten groeien? Wil je meer weten over onze diensten? Of ben je op zoek naar advies zonder verdere verplichtingen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare contactopties.

Veel gestelde vragen over zoekmachine optimalisatie

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl
Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandse term voor SEO. Het zorgt ervoor dat een website of webshop beter vindbaar is in een zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie omvat het verbeteren van diverse delen van een website om de vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines te verhogen. Dit proces omvat ook taken zoals het verwerven van backlinks.

Hoe sta je zo hoog mogelijk in de zoekmachine?

De manier om hoger te ranken in een zoekmachine is door zoekmachine marketing. Er zijn hierin diverse mogelijkheden zoals zoekmachine optimalisatie en SEA. Bij zoekmachine optimalisatie is het doel om organische resultaten te behalen, terwijl SEA gericht is op betaalde kliks. Beide diensten helpen je om hoger te ranken in de zoekmachine.

Waarom is zoekmachine optimalisatie belangrijk voor ondernemingen uit Valkenburg aan de Geul?

Het is voor bedrijven steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Hiermee kun je een aanzienlijk aantal potentiële klanten bereiken. Tevens zou je willen dat, wanneer jouw bedrijfsnaam wordt ingetypt, jouw website bovenaan komt, niet die van een andere partij. Dit verbetert ook jouw betrouwbaarheid in de ogen van de klant. Bereik deze doelen door middel van zoekmachine optimalisatie.

Wat kun je naast zoekmachine optimalisatie nog meer uitbesteden?

Het is zeker mogelijk om naast zoekmachine optimalisatie nog andere diensten uit te besteden. Je kan ook een andere vorm van zoekmachine marketing inzetten, namelijk SEA, waarbij je in zoekmachines adverteert. Naast je zoekmachine activiteiten kun je ook overwegen om actief te zijn op sociale media, zowel via betaalde advertenties als organisch. Wil je ontdekken welke andere online marketing diensten wij kunnen bieden? Neem dan contact op, zodat wij samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is het doel van zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie streeft ernaar om op organische wijze een betere positie in Google te verkrijgen. Deze organische zoekresultaten zijn die resultaten waarvoor je niet hoeft te betalen. Het is te herkennen aan dat er geen advertentie staat bij de resultaten. Onze ambitie met zoekmachine optimalisatie is om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te komen op het geselecteerde zoekwoord.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De tarieven voor zoekmachine optimalisatie zijn onder andere afhankelijk van het te besteden budget. Natuurlijk betaal je niks voor de klik die je genereert op Google, maar om hoger te komen in Google voor de gratis kliks zijn wel werkzaamheden aan verbonden. De kosten voor deze werkzaamheden zijn onder andere afhankelijk van de concurrentie op de zoekwoorden, waar jij op gevonden wilt worden. Benieuwd hoeveel het je gaat kosten? Vraag dan een offerte op bij één van onze professionals.

Hoelang duurt het voordat ik zoekmachine optimalisatie resultaten zie?

De tijd dat het kost voor zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van meerdere factoren. Het is namelijk afhankelijk op de concurrentie van het zoekwoord, domeinautoriteit, linkbuildingprofiel en de website zelf. Zoekmachine optimalisatie is doorgaans een langlopend traject. Zijn er veel spelers op de markt? Heb je een minimale domeinautoriteit en een ondermaats linkprofiel? Het proces kan dan langer duren dan wanneer deze punten op peil zijn.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.

99%

Vraag ‘m aan.