Google Ads bureau Barendrecht

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Barendrecht inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Barendrecht?

De afgelopen 10 jaar hebben wij veel ondernemingen uit Barendrecht laten groeien middels effectieve Google Ads campagnes. Wij ondersteunen een breed scala aan ondernemingen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Daarom heeft elke onderneming een eigen specifieke aanpak nodig. Wil je vindbaar worden in Barendrecht of misschien wel in Finland?

Ons doel is om onze klanten te helpen aan een winstgevende Google Ads campagne. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met je Google Ads kan natuurlijk altijd, hou er wel rekening mee dat het kan zijn dat je in een korte tijd geld kan verliezen. Onze achtergrond, kennis en toewijding stellen ons in staat om jou efficiënt te helpen bij het werven van meer klanten, het vergroten van de omzet en winst. Kan je al niet meer wachten om jouw Google Ads traject te starten? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. De plekken waar deze advertenties zichtbaar kunnen worden zijn Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Kortom gezegd je onderneming kan ervan gaan groeien.

Hoeveel Google Ads voor jou gaat kosten hangt van verschillende factoren af. Als eerst hangt het af van hoeveel budget jij maandelijks in de advertenties wilt steken. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de voorkeuren, ambities en kansen van jouw onderneming. Dit bedrag vertegenwoordigd jouw maandelijkse Adspend. Deze ontstaat door de prijs die je betaalt aan Google per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik bij elkaar gaat jouw maandelijkse Adspend uit bestaan. Eerst is er een opstart vergoeding. In dit proces wordt jouw Google Ads-account gecreëerd, een uitgave die slechts één keer wordt gedaan. Uiteindelijk komt er een maandelijkse beheervergoeding, die wordt vastgesteld aan de hand van jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het onderhoud en verbetering van jouw Ads-account.

Wij zijn al ruim 10 jaar actief met het beheren en opzetten van Google Ads. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Met onze uitgebreide ervaring hebben wij in veel verschillende sectoren gewerkt. We gebruiken deze kennis en ervaring bij het produceren van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Barendrecht beschermt je tegen mogelijk geldverlies bij het zelf proberen. Daarnaast profiteer je van de expertise van onze professionals. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Barendrecht veel voordelen opleveren. Allereerst is het een meetbaar aspect van internet marketing, dit houdt in dat het volledig kan worden geoptimaliseerd. Hierdoor kan jij altijd het maximale uit jouw Google Ads halen. Bijkomend voordeel is dat het naamsbekendheid en nieuwe klanten oplevert. Deze nieuwe klanten zullen voor meer conversies zorgen en de omzet laten stijgen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Barendrecht door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Barendrecht of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.