Google Ads bureau Bergeijk

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Bergeijk inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Bergeijk?

Al jaren helpen wij ondernemingen uit Bergeijk met meer naamsbekendheid te creëren door het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes. Wij staan klaar voor talrijke bedrijven om hun zakelijke doelen te bereiken.

Elk bedrijf is uniek en vereist een specifieke aanpak. Wil je vindbaar worden in Bergeijk of misschien wel in Portugal?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met Google Ads kan in een kort tijdbestek tot veel verlies leiden. Onze achtergrond, kennis en toewijding stellen ons in staat om jou efficiënt te helpen bij het werven van meer klanten, het vergroten van de omzet en winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een tool van Google om advertenties te maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Je kan dus ook wel zeggen dat jouw onderneming ervan gaat groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van meerdere factoren. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Dit is uiteraard volkomen afhankelijk van de behoeften, dromen en kansen van jouw onderneming. Dit is jouw maandelijkse advertentiebudget. Dit is gebaseerd op de betaling die je aan Google doet per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik zullen samen jouw maandelijkse Adspend uitmaken. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk wordt er een maandelijkse beheersvergoeding in rekening gebracht, gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheren en verbeteren van jouw Ads-account.

Al jarenlang zijn wij actief met het opzetten en beheren van Google Ads accounts van ondernemingen. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom vereist ieder account een op maat gemaakte strategie. Onze ruime ervaring omvat werkzaamheden in een groot aantal branches. We zetten deze ervaring en kennis in bij het vormgeven van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Bergeijk beschermt je tegen mogelijk geldverlies bij het zelf proberen. Daarnaast profiteer je van de expertise van onze vakspecialisten. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Bergeijk veel extra kansen bieden. Allereerst is het een meetbare vorm van online marketing, dit houdt in dat het in zijn geheel kan worden verbeterd. Dit zorgt ervoor dat jij je Google Ads volledig kan optimaliseren om er het meeste uit te halen. Bijkomend genereert het naamsbekendheid en nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een groei in conversies en een verhoogde omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Bergeijk door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Bergeijk of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.