Google Ads bureau Hattem

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Hattem inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Hattem?

Al jaren helpen wij bedrijven uit Hattem met meer naamsbekendheid te creëren door het opzetten van effectieve Google Ads campagnes. Onze dienstverlening ondersteunt diverse bedrijven bij het bereiken van hun zakelijke doelstellingen.

Elk bedrijf is uniek en heeft een gepersonaliseerde aanpak nodig. Wil jij lokaal vindbaar zijn in Hattem of misschien zelfs in Denemarken?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met je Google Ads kan natuurlijk altijd, hou er wel rekening mee dat het kan zijn dat je in een korte tijd geld kan verliezen. Met onze ervaring, kennis en toewijding kunnen wij jou uitstekend bijstaan bij het vergroten van jouw klantenbestand, omzet en winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan jij jouw doelgroep bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid ermee, bereikt meer klanten en vergroot je omzet. Je kan dus ook wel zeggen dat jouw bedrijf ervan gaat groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van verschillende factoren. Als eerst is het belangrijk om te bepalen hoeveel jij per maand uit wilt geven aan de advertenties. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de behoeften, ambities en mogelijkheden van jouw bedrijf. Dit is het bedrag dat jij elke maand aan Adspend uitgeeft. Deze komt tot stand door de vergoeding die je aan Google geeft voor elke klik op de advertentie. Al deze kosten per klik vormen samen jouw maandelijkse Adspend. Als eerst krijg je nog te maken met een opstart fee. Hierin wordt jou Google Ads account opgezet, dit zijn eenmalige kosten. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het het beheren en opzetten van Google Ads. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het van belang dat er altijd een strategie op maat wordt gemaakt. Door onze uitgebreide ervaring hebben we in een breed scala aan branches gewerkt. Deze kennis en ervaring zetten wij in bij het samenstellen van jouw advertenties. Het uitbesteden van je Google Ads aan een Google Ads bureau uit Hattem kan je helpen geld te besparen door te voorkomen dat je het zelf probeert. Daarnaast kun je voordeel halen uit de kennis en ervaring van onze specialisten. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Hattem veel opleveren. Om te beginnen is het een meetbare vorm van online marketing, wat betekent dat het in zijn geheel kan worden geoptimaliseerd. Zo kan jij een maximaal resultaat uit jouw Google ads halen. Verder draagt het bij aan naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een toename in conversies en een hogere omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van ondernemingen uit Hattem door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Hattem of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.