Google Ads bureau Mill en Sint Hubert

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Mill en Sint Hubert inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Mill en Sint Hubert?

De laatste 10 jaar hebben wij ontzettend veel ondernemingen, gevestigd in Mill en Sint Hubert, geholpen met groeien door het maken van succesvolle Google Ads campagnes. Wij zijn betrokken bij het helpen van een diversiteit aan ondernemingen bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Wil je lokaal in Mill en Sint Hubert gevonden worden of wil je graag jouw producten onder de aandacht brengen in Duitsland, Frankrijk, Spanje of ergens anders ter wereld?

Wij helpen ondernemers bij het bepalen van een duurzame Google Ads strategie. Einddoel: ‘Continue gevonden worden door potentiële klanten”. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met Google Ads kan in een kort tijdbestek tot veel verlies leiden. Onze achtergrond, kennis en toewijding stellen ons in staat om jou efficiënt te helpen bij het werven van meer klanten, het vergroten van de omzet en winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties kunnen getoond worden op Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Je kan dus ook wel zeggen dat jouw bedrijf ervan gaat groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van meerdere factoren. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de behoeften, ambities en mogelijkheden van jouw onderneming. Dit is het bedrag dat jij elke maand aan Adspend uitgeeft. Deze ontstaat door de prijs die je betaalt aan Google per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik bij elkaar gaat jouw maandelijkse Adspend uit bestaan. Eerst is er een opstart vergoeding. In dit proces wordt jouw Google Ads-account gecreëerd, een uitgave die slechts één keer wordt gedaan. Uiteindelijk komt er een maandelijkse beheervergoeding, die wordt vastgesteld aan de hand van jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het onderhoud en verbetering van jouw Ads-account.

Wij zijn al meer dan tien jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom vereist ieder account een op maat gemaakte strategie. Onze ruime ervaring omvat werkzaamheden in een groot aantal branches. We zetten deze ervaring en kennis in bij het vormgeven van jouw advertenties. Door je Google Ads te laten beheren door een Google Ads bureau uit Mill en Sint Hubert, vermijd je het verliezen van geld door het zelf te doen. Bovendien kun je gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze deskundigen. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Mill en Sint Hubert veel extra kansen bieden. Als eerste, is het een meetbare vorm van online marketing, wat suggereert dat het volledig kan worden geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat jij je Google Ads volledig kan optimaliseren om er het meeste uit te halen. Daarbij draagt het bij aan merkherkenning en het werven van nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen zorgen voor meer conversies en een stijgende omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Mill en Sint Hubert door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Mill en Sint Hubert of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.