Google Ads bureau Noordoostpolder

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Noordoostpolder inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Noordoostpolder?

Middels winstgevende Google Ads campagnes helpen wij al jaren bedrijven uit Noordoostpolder met het groeien van hun omzet. Wij ondersteunen een breed scala aan bedrijven bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Elk bedrijf is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Wil je vindbaar worden in Noordoostpolder of misschien wel in Duitsland?

Ons doel is klanten te helpen met Google Ads om hun conversiedoelen te behalen. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met Google Ads kan in een kort tijdbestek tot veel verlies leiden. Met onze ervaring, kennis en toewijding kunnen wij jou uitstekend bijstaan bij het vergroten van jouw klantenbestand, omzet en winst. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarin je advertenties kan maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Ofterwijl je onderneming kan er van gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van diverse factoren. De eerste factor waar dit budget vanaf hangt is hoeveel jij maandelijks wilt besteden aan de advertenties. Natuurlijk wordt dit volledig bepaald door de verlangens, ambities en capaciteiten van jouw bedrijf. Dit is jouw maandelijkse Adspend. Dit is gebaseerd op de betaling die je aan Google doet per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik zullen samen jouw maandelijkse Adspend uitmaken. Eerst is er een opstart vergoeding. In dit proces wordt jouw Google Ads-account gecreëerd, een uitgave die slechts één keer wordt gedaan. Uiteindelijk heb je een maandelijks manager fee, deze wordt gebaseerd op jouw maandelijkse Adspend. Deze fee is voor het beheer en optimaliseren van jou Ads account.

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in het beheren en opzetten van Google Ads accounts. Elke onderneming is anders en vereist een aparte strategie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al in talrijke sectoren gewerkt. We zetten deze kennis en ervaring in bij het ontwerpen van jouw advertenties. Door je Google Ads over te laten aan een Google Ads bureau uit Noordoostpolder, vermijd je het risico om geld te verliezen als je het zelf aanpakt. Daarnaast profiteer je van de ervaring en kennis van onze deskundigen. Doordat jij de Google Ads hebt uitbesteed kan jij je weer volledig focussen op jouw onderneming.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een onderneming uit Noordoostpolder veel extra kansen bieden. Als eerste, het is een meetbare tak van digitale marketing, wat suggereert dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat jij je Google Ads volledig kan optimaliseren om er het meeste uit te halen. Bijkomend genereert het naamsbekendheid en nieuwe klanten. Deze nieuwe klanten zullen bijdragen aan een groei in conversies en een verhoogde omzet. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw bedrijf kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw onderneming op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Noordoostpolder door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Noordoostpolder of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.