Google Ads bureau Oudewater

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads bureau Oudewater inhuren?

Waarom ons Google Ads bureau uit Oudewater?

De afgelopen 10 jaar hebben wij veel ondernemingen uit Oudewater laten groeien middels winstgevende Google Ads campagnes. Onze hulp is beschikbaar voor diverse ondernemingen voor het realiseren van hun bedrijfsmatige ambities.

Elk bedrijf is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Wil jij lokaal vindbaar zijn in Oudewater of misschien zelfs in Duitsland?

Ons doel is klanten te helpen met Google Ads om hun conversiedoelen te behalen. Google Ads werkt voor iedereen, de vraag is: “Hoe goed werkt het voor jou?” en “Wat mag het kosten om één klant binnen te halen?”. Dit soort vragen houden ons continue bezig tijdens het start- en optimalisatieproces van jouw Google Ads campagnes.

Zelf aan de slag gaan met Google Ads kan in een kort tijdbestek tot veel verlies leiden. Onze ervaring, deskundigheid en gedrevenheid zorgen voor krachtige ondersteuning bij het verkrijgen van meer klanten, het verhogen van de omzet en het optimaliseren van de winst. Kan je al niet meer wachten om jouw Google Ads traject te starten? Neem dan contact op met onze professionals of vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een Google Ads bureau kiezen waar je deze taak bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als Google Ads bureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.
Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.
Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het Google Ads traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een Google Ads traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een tool van Google om advertenties te maken. Deze advertenties die in Google Ads gemaakt zijn worden dan laten zien in Google, YouTube, Gmail of andere platformen die bij Google zijn aangesloten. Met Google Ads kan je diverse bedrijfsdoelen behalen. Bedrijfsdoelen die je hiermee kan behalen zijn meer conversies, vergroten van naamsbekendheid en jouw winst verhogen. Kortom gezegd je bedrijf kan ervan gaan groeien.

De kosten van Google Ads zijn afhankelijk van meerdere factoren. Als eerst hangt het af van hoeveel budget jij maandelijks in de advertenties wilt steken. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de behoeften, ambities en mogelijkheden van jouw bedrijf. Dit is het bedrag dat jij elke maand aan Adspend uitgeeft. Deze ontstaat door de prijs die je betaalt aan Google per klik op de advertentie. Al deze kosten van een klik bij elkaar gaat jouw maandelijkse Adspend uit bestaan. In eerste instantie zul je te maken krijgen met een eenmalige opstart vergoeding. Hierbij wordt jouw Google Ads-account opgezet. Uiteindelijk krijg je een maandelijkse managementvergoeding, die wordt berekend op basis van jouw maandelijkse Adspend. Deze vergoeding is bedoeld voor het beheer en de optimalisatie van jouw Ads-account.

Wij zijn al ruim tien jaar actief met het beheren en opzetten van Google Ads. Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom vereist ieder account een op maat gemaakte strategie. Door onze jarenlange ervaring hebben we in diverse industrieën gewerkt. We benutten deze ervaring en kennis bij het opstellen van jouw advertenties. Door je Google Ads over te laten aan een Google Ads bureau uit Oudewater, vermijd je het risico om geld te verliezen als je het zelf aanpakt. Daarnaast profiteer je van de ervaring en kennis van onze experts. Door deze uitbesteding kan jij de volledige focus leggen bij de kerntaken van jouw bedrijf.

Je blijft altijd toegang houden tot je eigen Google Ads account. Alles is dus voor jou transparant en inzichtelijk.

Google Ads kan voor een bedrijf uit Oudewater veel opleveren. Ten eerste is het een meetbare vorm van online marketing, dit houdt in dat het volledig geoptimaliseerd kan worden. Zo kan jij een maximaal resultaat uit jouw Google ads halen. Daarnaast levert het naamsbekendheid en nieuwe klanten op. Door de nieuwe klanten zullen er meer conversies binnenkomen en gaat de omzet oplopen. Dit zorgt er voor dat de winst uiteindelijk ook omhoog gaat en dat betekent dat jouw onderneming kan gaan groeien. Dus kortom gezet levert Google Ads een groei binnen jouw bedrijf op!

Ja, dit kan zeker. Echter zijn wij zelfs gespecialiseerd in het lokaal optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij hebben al jaren ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven uit Oudewater door middel van Google Ads. Alle advertenties kunnen specifiek gemaakt voor de locatie Oudewater of de omgeving.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.