Google Ads specialist Amsterdam

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Amsterdam inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Amsterdam kiezen?

Het beheren van Google Ads kan een complex proces zijn. De reden hiervoor is dat er veel verschillende soorten advertenties zijn met elk hun eigen doel. Het is van essentieel belang dat jouw Google Ads advertenties perfect aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van ondernemingen uit Amsterdam met het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en heeft een specifieke aanpak nodig. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in diverse branches. Wil je lokaal vindbaar zijn in jouw omgeving in Amsterdam of misschien zelfs in Spanje? Wij kunnen jouw helpen met al deze vraagstellingen.

Advertenties op Google kan voor iedereen werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Deze vraag kunnen wij voor jou beantwoorden. Wil je de Google Ads zelf beheren? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er in een zeer korte tijd veel geld verloren gaat. Wij zijn in staat om dit probleem voor jou te voorkomen door de kennis en ervaring dat wij door de jaren heen hebben opgedaan. Wij zorgen ervoor dat Google Ads voor jou werkt, zodat ook jij met jouw bedrijf kan groeien dankzij winstgevende Google Ads campagnes. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Doordat een specialist jouw campagnes regelmatig optimaliseerd kan er zoveel mogelijk uit jouw investering gehaald worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw onderneming en wij regelen de advertenties.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt creëren om jouw doelgroep te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw onderneming, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende plekken worden weergegeven. Plekken waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Google Ads specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen van de markt op de voet. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Ga je adverteren op Google? Dan betaal je Google de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks kwijt wilt zijn aan Google kan je zelf bepalen. Een specialist kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de specialist. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Doordat een specialist jouw campagnes regelmatig optimaliseerd kan er zoveel mogelijk uit jouw investering gehaald worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw onderneming en wij regelen de advertenties.

Google Ads kan een hoop voordelen met zich mee brengen. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Google Ads kan dus voor meer conversies en verkoop zorgen Google Ads draagt dus bij aan het verhogen van omzet en winst, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Amsterdam met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.