Google Ads specialist Boekel

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Boekel inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Boekel kiezen?

Starten met Google Ads kan zeer overweldigend zijn door alle verschillende mogelijkheden die er zijn. Je hebt namelijk veel soorten advertenties die weer elk zijn eigen doel hebben. Het is van essentieel belang dat de doelstellingen van jouw bedrijf aansluiten bij de Google Ads advertenties. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van ondernemingen uit Boekel met het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en heeft een specifieke aanpak nodig. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in verschillende branches. Wil je vindbaar worden in Boekel of misschien wel in Frankrijk? Voor al deze vragen hebben wij een oplossing.

Google Ads kan voor elke onderneming werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Daar kunnen wij als Google Ads specialist bij helpen. Ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er dan in een korte tijd veel geld verloren gaat. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om dit voor jou te voorkomen. Met onze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat Google Ads voor jou werkt en jouw bedrijf kan groeien dankzij deze campagnes. Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van winstgevende advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Met dit platform kan je advertenties maken die jouw doelgroep kunnen bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende online locaties worden weergegeven. Hierbij kan je denken aan de zoekmachine: Google, Gmail, YouTube of andere platformen die gekoppeld zijn aan Google.

Google Ads specialisten uit Boekel zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen van de markt op de voet. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Als je gaat adverteren op Google betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. Het maandelijks te besteden bedrag bepaal je zelf. Een Google Ads specialist kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de specialist voor het beheer en optimaliseren van jouw Google Ads-account. Als je net begint met Google Ads en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van winstgevende advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads brengt een hoop voordelen met zich mee. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Google Ads leidt dus tot meer conversies en verkoop. Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw bedrijf, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Boekel met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.