Google Ads specialist Hoogezand

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Hoogezand inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Hoogezand kiezen?

Het zelf beheren van Google Ads kan best complex zijn, met diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Het is van essentieel belang dat de doelstellingen van jouw onderneming aansluiten bij de Google Ads advertenties. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van bedrijven uit Hoogezand met het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en vereist een specifieke aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in diverse branches. Wil je vindbaar worden in Hoogezand of misschien wel in Griekenland? Wij kunnen jouw helpen met al deze verzoeken.

Adverteren op Google kan werken voor iedereen, maar de vraagstelling is: hoe werken ze voor jou? Deze vraag kunnen wij als Google Ads specialist voor jou beantwoorden. Wanneer je zelf aan de slag gaat, zien wij vaak dat er in een korte tijd veel geld verloren gaat. Door de ervaring en kennis die wij door de jaren heen hebben opgedaan kunnen wij dit voor jou voorkomen. Met onze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat Google Ads voor jou werkt en jouw bedrijf kan groeien dankzij deze campagnes. Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf en wij regelen de advertenties.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt maken om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende locaties worden weergegeven. Locaties waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist is een specialist in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten volgen de marktontwikkelingen op de voet en hebben al jaren ervaring in de praktijk met Google Ads. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Als je gaat adverteren op Google betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat je zelf kan bepalen. Een Google Ads specialist kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de specialist voor het beheer en optimaliseren van jouw Google Ads-account. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan je nu volledig richten op de kerntaken van jouw bedrijf en wij regelen de advertenties.

Google Ads brengt een hoop voordelen met zich mee. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Google Ads kan dus voor meer conversies en verkoop zorgen Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw onderneming, waardoor jouw bedrijf kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Hoogezand met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.