Google Ads specialist Meerssen

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Meerssen inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Meerssen kiezen?

Starten met Google Ads kan zeer overweldigend zijn door alle verschillende mogelijkheden die er zijn. Je hebt namelijk veel soorten advertenties die weer elk zijn eigen doel hebben. Het is van essentieel belang dat jouw Google Ads advertenties naadloos aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij ondernemingen uit Meerssen met het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in uiteenlopende branches. Wil je lokaal vindbaar zijn in jouw omgeving in Meerssen of misschien zelfs in Polen? Wij hebben voor al deze uitdagingen een oplossing.

Google Ads kan voor elk bedrijf werken, maar de vraag is: hoe werkt het voor jou? Daar kunnen wij als Google Ads specialist bij helpen. Wil je de Google Ads zelf beheren? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er in een zeer korte tijd veel geld verloren gaat. Dit probleem kunnen wij voor jou voorkomen. Wij zorgen ervoor dat Google Ads voor jou werkt, zodat ook jij met jouw onderneming kan groeien dankzij Google Ads campagnes. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt opzetten om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende online plekken worden weergegeven. Hierbij kan je denken aan de zoekmachine: Google, Gmail, YouTube of andere platformen die gekoppeld zijn aan Google.

Google Ads specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten volgen de marktontwikkelingen op de voet en hebben al jaren ervaring in de praktijk met Google Ads. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Ga je adverteren op Google? Dan betaal je Google de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat je zelf kan bepalen. Een Google Ads specialist kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de specialist. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads kan een hoop voordelen met zich mee brengen. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw onderneming, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads leidt dus tot meer conversies en verkoop. Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw onderneming, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Meerssen met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.