Google Ads specialist Molenwaard

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Molenwaard inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Molenwaard kiezen?

Het beheren van Google Ads kan een ingewikkeld proces zijn. De reden hiervoor is dat er veel verschillende soorten advertenties zijn met elk hun eigen doel. Als je start met Google Ads advertenties is het van essentieel belang dat jouw advertenties perfect aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Al meer dan 10 jaar helpen wij ondernemingen uit Molenwaard zoals die van jou met het opzetten van winstgevende campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Elk bedrijf is uniek en heeft een gepersonaliseerde aanpak nodig. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in diverse branches. Wil je vindbaar worden in Molenwaard of misschien wel in Polen? Voor al deze vragen hebben wij een oplossing.

Adverteren op Google kan werken voor elk bedrijf, maar de vraag is: hoe werken ze voor jou? Deze vraag kunnen wij als Google Ads specialist voor jou beantwoorden. Wanneer je zelf aan de slag gaat, zien wij vaak dat er in een korte tijd veel geld verloren gaat. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om dit probleem voor jou te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat adverteren op Google voor jou werkt, op deze manier kan ook jij groeien met jouw bedrijf dankzij Google Ads campagnes. Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt creëren om jouw doelgroep online te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende plekken worden weergegeven, zoals de Google-zoekmachine, Gmail, YouTube en andere aan Google gekoppelde platformen.

Google Ads specialisten uit Molenwaard zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Ze hebben jarenlange ervaring en volgen marktontwikkelingen op de voet. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Ga je adverteren op Google? Dan betaal je Google de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan Google wilt uitgeven kan je zelf bepalen. De Google Ads specialist zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de specialist voor het beheer en optimaliseren van jouw Google Ads-account. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

Een Google Ads specialist heeft de ervaring en kennis voor het opzetten van succesvolle advertenties. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Het adverteren op Google brengt een tal aan voordelen met zich mee. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw onderneming, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads kan dus voor meer conversies en verkoop zorgen Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw bedrijf, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Molenwaard met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.