Google Ads specialist Papendrecht

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Papendrecht inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Papendrecht kiezen?

Wil je starten met Google Ads? Wij snappen als geen ander dat dit best complex kan zijn. Je hebt namelijk diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Het is dan best logisch dat jij als ondernemer door de vele bomen het bos niet meer ziet. Het is zeer belangrijk dat jouw Google Ads advertenties perfect aansluiten bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij ondernemingen uit Papendrecht met het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes en het realiseren van bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en heeft baat bij een gepersonaliseerde aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in diverse branches. Wil je lokaal vindbaar zijn in jouw omgeving in Papendrecht of misschien zelfs in Kroatië? Wij kunnen jouw helpen met al deze vraagstellingen.

Advertenties op Google kan voor elk bedrijf werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Met deze vraag kunnen wij als Google ads specialist mee helpen. Wanneer je zelf aan de slag gaat, zien wij vaak dat er in een korte tijd veel geld verloren gaat. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om dit voor jou te voorkomen. Met onze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat Google Ads voor jou werkt en jouw onderneming kan groeien dankzij deze succesvolle Google Ads campagnes. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google waarmee je advertenties kunt maken om jouw doelgroep te bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties gemaakt op dit platform kunnen op verschillende plekken worden weergegeven, zoals de Google-zoekmachine, Gmail, YouTube en andere aan Google gekoppelde platformen.

Een Google Ads specialist is een professional in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Ze hebben jarenlange ervaring en volgen marktontwikkelingen op de voet. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Als je gaat adverteren op Google betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat je zelf kan bepalen. De Google Ads specialist zorgt ervoor dat jouw Adspend elke maand optimaal wordt besteed. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Jouw campagnes worden regelmatig door de specialist geoptimaliseerd, zodat alles uit de investering gehaald kan worden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over advertenties, alles wordt voor je geregeld. Jij kunt je nu concentreren op de kernactiviteiten van jouw onderneming, terwijl wij de advertenties beheren.

Het adverteren op Google brengt een tal aan voordelen met zich mee. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Dit leidt tot meer conversies en dus meer verkoop. Google Ads draagt dus bij aan het verhogen van omzet en winst, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Papendrecht met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.