Google Ads specialist Noord-Beveland

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Noord-Beveland inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Noord-Beveland kiezen?

Het zelf beheren van Google Ads kan best complex zijn, met diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Het is van essentieel belang dat de doelstellingen van jouw bedrijf aansluiten bij de Google Ads advertenties. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van ondernemingen uit Noord-Beveland met het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Elke onderneming is uniek en heeft een specifieke aanpak nodig. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in uiteenlopende branches. Wil je vindbaar worden in Noord-Beveland of misschien wel in Frankrijk? Wij hebben voor al deze uitdagingen een oplossing.

Google Ads kan voor elk bedrijf werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Met deze vraag kunnen wij als Google ads specialist mee helpen. Ga je zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er dan in een korte tijd veel geld verloren gaat. Dit probleem kunnen wij voor jou voorkomen. Wij zorgen ervoor dat Google Ads voor jou werkt, zodat ook jij met jouw onderneming kan groeien dankzij Google Ads campagnes. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Doordat een specialist jouw campagnes regelmatig optimaliseerd kan er zoveel mogelijk uit jouw investering gehaald worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Met dit platform kan je advertenties opzetten die jouw doelgroep kunnen bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende plekken worden weergegeven. Locaties waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist is een expert in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Deze specialisten hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen van de markt op de voet. Ze zorgen ervoor dat advertenties effectief zijn en de gewenste resultaten opleveren, waarbij het advertentiebudget optimaal wordt benut om het meeste uit jouw advertenties te halen.

Ga je adverteren op Google? Dan betaal je Google de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan Google wilt uitgeven kan je zelf bepalen. Een Google Ads specialist kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

Een Google Ads specialist beschikt over de ervaring en kennis om succesvolle advertenties op te zetten. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. Doordat een specialist jouw campagnes regelmatig optimaliseerd kan er zoveel mogelijk uit jouw investering gehaald worden. Je hoeft je niet meer druk te maken om de advertenties, alles word voor je geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads brengt een hoop voordelen met zich mee. Het vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw onderneming, verhoogt het aantal conversies, trekt nieuwe klanten aan en creëert uiteindelijk vaste klanten. Google Ads kan dus voor meer conversies en verkoop zorgen Wat uiteindelijk natuurlijk bij draagt in de verhoging van omzet en winst van jouw onderneming, waardoor jouw bedrijf kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Noord-Beveland met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.