Google Ads specialist Weststellingwerf

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads specialist uit Weststellingwerf inschakelen?

Waarom zou je ons als Google Ads specialist uit Weststellingwerf kiezen?

Wil je starten met Google Ads? Wij snappen als geen ander dat dit best ingewikkeld kan zijn. Je hebt namelijk diverse soorten advertenties die elk hun eigen doel hebben. Het is dan best logisch dat jij als ondernemer door de vele bomen het bos niet meer ziet. Het is van essentieel belang dat de doelstellingen van jouw onderneming aansluiten bij de Google Ads advertenties. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het helpen van bedrijven uit Weststellingwerf met het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelen.

Geen enkele onderneming is hetzelfde en daarom vereist elke onderneming een gepersonaliseerde aanpak. Als Google Ads specialist hebben wij ervaring in verschillende branches. Wil je vindbaar worden in Weststellingwerf of misschien wel in Luxemburg? Wij kunnen jouw helpen met al deze verzoeken.

Google Ads kan voor elke onderneming werken, maar de vraagstelling is: hoe werkt het voor jou? Deze vraag kunnen wij als Google Ads specialist voor jou beantwoorden. Wil je de Google Ads zelf beheren? Dat kan natuurlijk, maar vaak zien wij dat er in een zeer korte tijd veel geld verloren gaat. Door onze kennis en ervaring kunnen wij dit voor jou voorkomen. Met onze kennis kunnen wij ervoor zorgen dat Google Ads voor jou werkt en jouw bedrijf kan groeien dankzij deze Google Ads campagnes. Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Geen stress meer voor jouw over de advertenties, alles word voor jou geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Met dit platform kan je advertenties maken die jouw doelgroep kunnen bereiken. Dit vergroot de naamsbekendheid van jouw onderneming, genereert nieuwe klanten en verhoogt de omzet. Advertenties die gemaakt worden op dit platform kunnen online op verschillende locaties worden weergegeven. Locaties waar je aan kunt denken zijn de zoekmachine: Google, YouTube, Gmail en andere platformen dus gekoppeld zijn aan Google.

Een Google Ads specialist uit Weststellingwerf is een professional in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Ze hebben al jarenlang ervaring en volgen alle ontwikkelingen die zich voordoen in de markt. De specialist zorgt ervoor dat de advertenties effectief zijn. Hierbij leveren de advertenties het gewenste resultaat en wordt het advertentiebudget optimaal benut om het meest uit de advertenties te halen.

Ga je adverteren op Google? Dan betaal je Google de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het maandelijks te besteden bedrag bepaal je zelf. Een Google Ads specialist kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag aan de specialist voor het beheer en optimaliseren van jouw Google Ads-account. Begin je net met Google Ads? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

De kennis en ervaring die nodig zijn voor het opzetten van succesvolle advertenties heeft een Google Ads specialist tot zijn beschikking. Ze weten precies wat nodig is om jouw Google Ads succesvol te maken. De specialist optimaliseert jouw campagnes regelmatig, zodat je meer uit je investering kan halen. Geen stress meer voor jouw over de advertenties, alles word voor jou geregeld. Jij kan jouw volledige aandacht nu geven aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf terwijl wij de advertenties beheren.

Google Ads kan een hoop voordelen met zich mee brengen. Naast het verhogen van de verkoop, kan het de naamsbekendheid van jouw onderneming vergroten, nieuwe klanten aantrekken en uiteindelijk vaste klanten creëren. Dit leidt tot meer conversies en dus meer verkoop. Google Ads draagt dus bij aan het verhogen van omzet en winst, waardoor jouw onderneming kan gaan groeien.

Absoluut. Advertenties kunnen worden geoptimaliseerd voor de door jou gewenste locatie. We hebben jarenlange ervaring in het lokaal vindbaar maken van bedrijven in Weststellingwerf met behulp van Google Ads.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.