Google Ads uitbesteden Amstelveen

Dé Google Ads strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

Google Ads uitbesteden?

Waarom zou je Google Ads in Amstelveen uitbesteden?

Google Ads is een platform van Google waarmee je advertenties kunt maken. Binnen dit platform zijn er diverse soorten advertenties die je kan aanmaken. Heb je hier geen kennis over? Dan is dit vaak een zeer tijdrovend proces. Uitbesteden van Google Ads is daarom ook vaak voordeliger dan het zelf beheren van de advertenties.

Wij bij Onlinemeersucces.nl helpen al meer dan tien jaar ondernemingen uit Amstelveen met het groeien van hun onderneming door middel van succesvolle Google Ads campagnes. In deze jaren hebben wij gewerkt in een grote variatie aan branches, waarbij wij enorm veel kennis hebben opgedaan. Elke onderneming en branche is uniek, wat betekent dat iedere onderneming een op maat gemaakte strategie nodig heeft.

Een goed doordachte Google Ads strategie kan het verschil maken tussen een succesvolle en een onsuccesvolle campagne. Onze Google Ads specialisten weten exact hoe de advertenties optimaal kunnen presteren en hoe ze hier de juiste strategie voor op kunnen zetten. Met het uitbesteden van je Google Ads kan je als ondernemer profiteren van de kennis en expertise van onze specialisten. Bovendien bespaar je tijd, die je kunt besteden aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf. We zien vaak dat ondernemers die zelf aan de slag gaan met Google Ads, onnodig geld verliezen ondanks hun inzet.Onze professionals kunnen ervoor zorgen dat dit bij jou niet gebeurt.

Ben jij al geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met onze experts of vraag vrijblijvend een groeigesprek aan. Voor je het weet, behoor jij tot één van die groeiende ondernemingen uit Amstelveen met succesvolle campagnes, dankzij het uitbesteden van je Google Ads aan ons.

Hoe start je met Google Ads?

Wil je starten met Google Ads en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de Google Ads bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als marketingbureau willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om het de scan/analyse concreet te maken.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het online marketing traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een online marketing traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over Google Ads

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

Google Ads is een advertentieplatform van Google. Hiermee kun je advertenties maken die op diverse platformen getoond worden, zoals de Google zoekmachine, YouTube, Gmail en andere aan Google gekoppelde platformen. Met Google Ads kan je diverse doelen bereiken. Je kan bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten, je doelgroep online bereiken, je klantenbestand uitbreiden en je omzet vergroten.

Helaas zien wij veel ondernemers geld verliezen door het beheer van Google Ads in eigen handen te houden. Dit zou vaak voorkomen kunnen worden als de ondernemers hun Google Ads hadden uitbesteed aan een specialist. Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken en beheren van advertenties weten onze specialisten precies hoe ze jouw advertenties optimaal kunnen laten presteren. Hierdoor bespaar jij als ondernemer een hoop tijd. Deze tijd kan je dan besteden aan de kerntaken van je onderneming.

Het bedrag dat je moet betalen voor het uitbesteden van je Google Ads is afhankelijk van verschillende factoren. Als eerst heb je het maandelijkse “Adspend” dat je aan Google betaald. Dit is het bedrag dat je per klik op de advertenties betaalt. Een Google Ads specialist uit Amstelveen zorgt ervoor dat jouw gewenste Adspend optimaal wordt besteed. Daarnaast zijn er eenmalige opstartkosten aan het begin van het uitbesteden van jouw Google Ads, waarbij de advertenties worden opgezet en het account klaar wordt gemaakt voor adverteren. Vervolgens betaal je elke maand een management fee aan het Google Ads bureau voor het beheer en de optimalisatie van jouw advertenties.

Ja, wanneer wij jouw Google Ads beheren, behoud je altijd toegang tot je account. Alles blijft voor jou transparant en inzichtelijk.

Bij de optimale inzet van advertenties kan Google Ads veel opleveren voor een bedrijf uit Amstelveen. Bovendien is het een meetbare vorm van online marketing, wat betekent dat je het volledig kunt optimaliseren voor maximaal resultaat. Google ads brengt veel voordelen met zich mee. Je kan bijvoorbeeld denken aan het bereiken van meer klanten, die zich omzetten tot loyale klanten, meer conversies, meer omzet en dus een hogere winst. Door al deze voordelen kan jouw bedrijf groeien.

Google Ads kent verschillende soorten campagnes, zoals zoekcampagnes, shopping campagnes, display campagnes en videocampagnes. Elk type campagne wordt ingezet met een specifiek doel.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.