SEA specialist Goirle

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA specialist uit Goirle inhuren?

Waarom ons als SEA specialist uit Goirle inhuren?

Wij als SEA specialisten uit Goirle zijn gespecialiseerd in het adverteren in zoekmachines, oftewel Search Engine Advertising (SEA). Wij zijn al meer dan tien jaar bezig met het opzetten en beheren van SEA campagnes.

Het creëren van een effectieve SEA campagne kan complex zijn door de verscheidenheid aan advertenties, instellingen en eisen. Daarom is het vaak het beste om SEA uit te besteden. Het volgen van de juiste SEA strategie heeft veel invloed op de werking van jouw campagnes. Onze ervaren SEA specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten van effectieve campagnes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn als SEA bureau actief in heel Nederland en hebben verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder lokale vindbaarheid in Goirle. Door deze specialisaties kunnen wij jouw onderneming uitstekend ondersteunen bij het opzetten van een gepersonaliseerde SEA strategie die perfect aansluit op jouw specifieke doelen en behoeften. Een strategie is ook belangrijk omdat elke onderneming anders is en dus een andere strategie nodig heeft.

Voorkom situaties waarin je geld verlies, omdat je zelf SEA wilt opzetten. Besteed het uit en geniet van winstgevende campagnes. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw onderneming helpen groeien op het gebied van websitebezoekers, leads, klanten en uiteindelijk winst. Wil jij ook gebruik maken van onze SEA specialisten? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame vorm van marketing.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de zoekresultaten waar advertentie bij staat. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. Aan Google betaal je dan de kliks per advertentie. Het is een snelle vorm van marketing waarbij je kan adverteren op een hele brede of selecte doelgroep.

De kosten voor een SEA specialist zijn zeer variabel. Hoeveel jij als ondernemer ervoor over hebt is ook zeker van invloed. De maandelijkse kosten van een SEA specialist kunnen in twee onderdelen opgedeeld worden. Het is eerste is wat je betaald aan de zoekmachine. Bij SEA betaal je per kosten per klik. Alle kliks die je in een maand krijg bepalen je maandelijkse Adspend. Deze adspend betaal je aan de zoekmachine. Bovendien rekenen we maandelijks beheer kosten. In dit beheer zorgen wij voor de optimalisatie van je advertenties, waardoor je er steeds meer uit kunt halen. Als je start met SEA hebben wij ook nog eenmalige opstart kosten voor het opzetten van jouw account.

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het adverteren op zoekmachines. Ze weten precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden en hoe jij het meeste eruit kan halen. De SEA specialist zorgt hiermee voor meer leads/verkoop, websiteverkeer en uiteindelijk tot meer omzet.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame vorm van marketing.

SEA is een meetbare vorm van marketing. Dit stelt je in staat om precies te bepalen wat wel of niet effectief is. En je kunt zelfs ontdekken welke regio erg succesvol is en veel conversies genereert, en welke regio helemaal niet werkt. Door deze gegevens waar je toegang tot hebt kan je de campagnes optimaliseren en haal jij als ondernemer het meeste uit de campagnes.

SEA is door zijn meetbare vorm een gunstige vorm van online marketing voor bedrijven. Met deze gegevens die er verzameld worden kan een SEA specialist ervoor zorgen dat alles uit de campagnes gehaald wordt. Deze advertenties kunnen meer websitebezoekers, leads/verkoop en omzet genereren.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.