SEA specialist Landgraaf

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA specialist uit Landgraaf inhuren?

Waarom ons als SEA specialist uit Landgraaf inhuren?

Als SEA specialisten uit Landgraaf, hebben wij kennis en ervaring opgedaan in het adverteren in zoekmachines, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Wij zijn al meer dan tien jaar bezig met het opzetten en beheren van SEA campagnes.

Het implementeren van een effectieve SEA campagne kan ingewikkeld zijn door de diversiteit aan advertentievormen, instellingen en eisen. Daarom is het uitbesteden van SEA vaak een goede optie. Het volgen van de juiste SEA strategie heeft veel invloed op de werking van jouw campagnes. Onze ervaren SEA specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten van winstgevende campagnes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn als SEA bureau actief in heel Nederland en hebben verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder lokale vindbaarheid in Landgraaf. Door deze specialisaties kunnen wij jouw onderneming uitstekend ondersteunen bij het opzetten van een gepersonaliseerde SEA strategie die perfect aansluit op jouw specifieke doelen en behoeften. Wij begrijpen namelijk dat elk bedrijf anders is en dat een gepersonaliseerde strategie van groot belang is voor succesvolle SEA campagnes.

Voorkom situaties waarin je geld verlies, omdat je zelf SEA wilt opzetten. Besteed het uit en geniet van winstgevende campagnes. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw onderneming helpen groeien op het gebied van websitebezoekers, leads, klanten en uiteindelijk winst. Wil jij ook groeien met erkende SEA specialisten? Vraag dan nu een vrijblijvend groeigesprek aan, want wij helpen jou graag verder.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. SEO gaat net wat anders te werk, je betaalt hierbij namelijk niet per kosten per klik. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Het is een langzame vorm van marketing.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Bij SEA gaat het om de betaalde resultaten die je in zoekmachines ziet. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. Aan Google betaal je dan de kliks per advertentie. Met deze snelle marketingmethode kan men zowel een brede als een specifieke doelgroep bereiken.

De kosten voor een SEA specialist zijn zeer variabel. Hoeveel jij als ondernemer ervoor over hebt is ook zeker van invloed. De maandelijkse kosten van een SEA specialist kunnen in twee onderdelen opgedeeld worden. Het is eerste is wat je betaald aan de zoekmachine. Je betaald dan per klik op de advertentie. Alle klikken die je in de maand krijgt zijn samen je Adspend. Dit betaal je dan aan de zoekmachine. Daarnaast komen er nog een maandelijkse beheer kosten bij. In dit beheer worden je advertenties beheert en worden ze geoptimaliseerd. Door deze optimalisatie kan jij steeds meer uit je advertenties gaan halen. Als je start met SEA hebben wij ook nog eenmalige opstart kosten voor het opzetten van jouw account.

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het adverteren op zoekmachines. Ze weten precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden en hoe jij het meeste eruit kan halen. De SEA specialist zorgt hiermee voor meer leads/verkoop, websiteverkeer en uiteindelijk tot meer omzet.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. SEO gaat net wat anders te werk, je betaalt hierbij namelijk niet per kosten per klik. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Het is een langzame vorm van marketing.

SEA is een meetbare vorm van marketing. Dit stelt je in staat om precies te bepalen wat wel of niet effectief is. En je kunt zelfs ontdekken welke regio erg succesvol is en veel conversies genereert, en welke regio helemaal niet werkt. Deze gegevens maken het mogelijk op de campagnes volledig te optimaliseren. Zo haal je altijd het meeste uit je geld.

SEA kan voor een bedrijf veel opleveren. Dit komt omdat het een meetbare vorm van marketing is. Door deze gegevens kunnen de campagnes geoptimaliseerd worden om er het meeste uit te halen. Deze advertenties kunnen meer websitebezoekers, leads/verkoop en omzet genereren.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.