SEA specialist Tubbergen

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA specialist uit Tubbergen inhuren?

Waarom ons als SEA specialist uit Tubbergen inhuren?

Wij zijn SEA specialisten uit Tubbergen met een focus op het adverteren in zoekmachines, aangeduid als Search Engine Advertising (SEA). Wij zijn al meer dan tien jaar bezig met het opzetten en beheren van SEA campagnes.

Het creëren van een effectieve SEA campagne kan complex zijn door de verscheidenheid aan advertenties, instellingen en eisen. Daarom is het vaak het beste om SEA uit te besteden. Het volgen van de juiste SEA strategie heeft veel invloed op de werking van jouw campagnes. Onze ervaren SEA specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten van winstgevende campagnes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn als SEA bureau actief in heel Nederland en hebben verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder lokale vindbaarheid in Tubbergen. Dankzij deze expertise kunnen wij jouw onderneming uitstekend helpen bij het creëren van een op maat gemaakte SEA strategie die naadloos aansluit op jouw unieke doelen en eisen. Geen elke onderneming is hetzelfde, daarom is zo’n goede strategie zo enorm belangrijk.

Voorkom situaties waarin je geld verlies, omdat je zelf SEA wilt opzetten. Besteed het uit en geniet van winstgevende campagnes. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw onderneming helpen groeien op het gebied van websitebezoekers, leads, klanten en uiteindelijk winst. Interesse in de diensten van onze SEA specialisten? Vraag dan direct een gratis groeigesprek aan en dan helpen wij jou verder.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame vorm van marketing.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Bij SEA gaat het om de betaalde resultaten die je in zoekmachines ziet. Wil je gebruik gaan maken van Google Ads? Dan kunnen jouw advertenties gezien worden op Google, YouTube, Gmail en andere aangesloten platformen. De kosten die je aan Google betaald zijn de kliks op een advertentie. Je kan adverteren op een uitgebreide of beperkte doelgroep met deze snelle marketing benadering.

De kosten van een SEA specialist zijn volledig afhankelijk van het budget dat jij als ondernemer over hebt voor zoekmachine advertenties. De maandelijkse kosten van een SEA specialist kunnen in twee onderdelen opgedeeld worden. Het is eerste is wat je betaald aan de zoekmachine. Je betaald dan per klik op de advertentie. Alle klikken die je in de maand krijgt zijn samen je Adspend. Dit betaal je dan aan de zoekmachine. Daarnaast komen er nog een maandelijkse beheer kosten bij. In dit beheer worden je advertenties beheert en worden ze geoptimaliseerd. Door deze optimalisatie kan jij steeds meer uit je advertenties gaan halen. Als je start met SEA hebben wij ook nog eenmalige opstart kosten voor het opzetten van jouw account.

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het adverteren op zoekmachines. Ze weten precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden en hoe jij het meeste eruit kan halen. De SEA specialist zorgt hiermee voor meer leads/verkoop, websiteverkeer en uiteindelijk tot meer omzet.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Het is een langzame vorm van marketing.

Wat zeer fijn is aan SEA, is dat het een meetbare vorm van marketing is. Door deze functie kun je precies vaststellen wat wel en wat niet effectief is. En misschien zelfs ontdekken welke regio het beste presteert en veel conversies oplevert en welke regio niet. Door deze informatie kan je de SEA campagnes volledig optimaliseren, zodat jij als ondernemer het meeste uit je geld kan halen.

SEA is door zijn meetbare vorm een gunstige vorm van online marketing voor bedrijven. Met deze gegevens die er verzameld worden kan een SEA specialist ervoor zorgen dat alles uit de campagnes gehaald wordt. Deze advertenties kunnen meerdere voordelen opleveren zoals, het krijgen van meer websitebezoekers, leads en omzet.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.