SEA specialist Uitgeest

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA specialist uit Uitgeest inhuren?

Waarom ons als SEA specialist uit Uitgeest inhuren?

Als SEA specialisten uit Uitgeest, hebben wij kennis en ervaring opgedaan in het adverteren in zoekmachines, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Met meer dan tien jaar ervaring in het opzetten van winstgevende SEA campagnes, zijn wij dé experts op het gebied van adverteren in Google.

Het realiseren van een succesvolle SEA campagne kan ingewikkeld zijn, vanwege de vele verschillende soorten advertenties, instellingen en vereisten. Daarom is het meestal verstandig om SEA uit te besteden. Een succesvolle campagne is volledig afhankelijk van het hebben van een goede SEA strategie. Onze ervaren SEA specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten van effectieve campagnes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn als SEA bureau actief in heel Nederland en hebben verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder lokale vindbaarheid in Uitgeest. Dankzij onze specifieke kennis kunnen wij jouw bedrijf optimaal helpen bij het uitwerken van een gepersonaliseerde SEA strategie die perfect inspeelt op jouw unieke doelstellingen en wensen. Geen elke onderneming is hetzelfde, daarom is zo’n goede strategie zo enorm belangrijk.

Voorkom situaties waarin je geld verlies, omdat je zelf SEA wilt opzetten. Besteed het uit en geniet van winstgevende campagnes. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw onderneming helpen groeien op het gebied van websitebezoekers, leads, klanten en uiteindelijk winst. Wil jij ook gebruik maken van onze SEA specialisten? Neem dan direct contact op en vraag een vrijblijvend groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de zoekresultaten waar advertentie bij staat. Wil je gebruik gaan maken van Google Ads? Dan kunnen jouw advertenties gezien worden op Google, YouTube, Gmail en andere aangesloten platformen. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Het is een snelle vorm van marketing waarbij je kan adverteren op een hele brede of selecte doelgroep.

De kosten voor een SEA specialist zijn zeer variabel. Hoeveel jij als ondernemer ervoor over hebt is ook zeker van invloed. De maandelijkse kosten van een SEA specialist kunnen in twee onderdelen opgedeeld worden. Het is eerste is wat je betaald aan de zoekmachine. Als je gaat adverteren betaal je kosten per klik. Alle kliks samen vormen een bepaald bedrag, dit is je maandelijkse Adspend, wat je aan de zoekmachine betaald. Naast de standaard kosten, komt er een maandelijks beheerstarief bij. Dit omvat het beheer en de optimalisatie van jouw advertenties, zodat jij meer uit je advertentie-uitgaven kunt halen. Als je start met SEA hebben wij ook nog eenmalige opstart kosten voor het opzetten van jouw account.

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het adverteren op zoekmachines. Ze weten precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden en hoe jij het meeste eruit kan halen. De SEA specialist zorgt hiermee voor meer leads/verkoop, websiteverkeer en uiteindelijk tot meer omzet.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame en duurzame vorm van marketing.

Wat zeer fijn is aan SEA, is dat het een meetbare vorm van marketing is. Hiermee kun je exact bepalen wat wel en niet succesvol is. Het kan zelfs aantonen welke geografische regio uitzonderlijk goed presteert en een hoog aantal conversies oplevert, in tegenstelling tot regio’s die helemaal niet presteren. Door deze gegevens waar je toegang tot hebt kan je de campagnes optimaliseren en haal jij als ondernemer het meeste uit de campagnes.

Doordat SEA een meetbare vorm van marketing is, kan het veel opleveren voor een onderneming. Met deze gegevens die er verzameld worden kan een SEA specialist ervoor zorgen dat alles uit de campagnes gehaald wordt. Deze advertenties kunnen meerdere voordelen opleveren zoals, het krijgen van meer websitebezoekers, leads en omzet.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.