SEA specialist Zeist

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA specialist uit Zeist inhuren?

Waarom ons als SEA specialist uit Zeist inhuren?

Ons team van SEA specialisten in Zeist excelleert in het adverteren op zoekmachines, ofterwijl Search Engine Advertising (SEA). Met meer dan tien jaar ervaring in het opzetten van winstgevende SEA campagnes, zijn wij dé specialisten op het gebied van adverteren in Google.

Het implementeren van een effectieve SEA campagne kan ingewikkeld zijn door de diversiteit aan advertentievormen, instellingen en eisen. Daarom is het uitbesteden van SEA vaak een goede optie. Een goede SEA strategie is namelijk van groot belang en bepaalt uiteindelijk de winstgevendheid van jouw campagnes. Onze ervaren SEA specialisten zijn gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle campagnes en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn als SEA bureau actief in heel Nederland en hebben verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder lokale vindbaarheid in Zeist. Dankzij onze specifieke kennis kunnen wij jouw onderneming optimaal helpen bij het uitwerken van een gepersonaliseerde SEA strategie die perfect inspeelt op jouw unieke doelstellingen en wensen. Geen elk bedrijf is hetzelfde, daarom is zo’n goede strategie zo enorm belangrijk.

Voorkom situaties waarin je geld verlies, omdat je zelf SEA wilt opzetten. Besteed het uit en geniet van winstgevende campagnes. Dankzij onze expertise kunnen wij jouw onderneming helpen groeien op het gebied van websitebezoekers, leads, klanten en uiteindelijk winst. Wil jij ook groeien met erkende SEA specialisten? Vraag dan nu een vrijblijvend groeigesprek aan, want wij helpen jou graag verder.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Dit is dan ook een langzamere vorm van marketing.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de zoekresultaten waar advertentie bij staat. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. Aan Google betaal je dan de kliks per advertentie. Deze vorm van marketing stelt je in staat om snel te adverteren, gericht op een brede of specifieke doelgroep.

De kosten van een SEA specialist zijn volledig afhankelijk van het budget dat jij als ondernemer over hebt voor zoekmachine advertenties. De maandelijkse kosten van een SEA specialist kunnen in twee onderdelen opgedeeld worden. Het is eerste is wat je betaald aan de zoekmachine. Als je gaat adverteren betaal je kosten per klik. Alle kliks samen vormen een bepaald bedrag, dit is je maandelijkse Adspend, wat je aan de zoekmachine betaald. Daarnaast is er een extra maandelijks bedrag voor het beheren van je advertenties, wat optimalisatie inhoudt. Deze optimalisatie verbetert de effectiviteit van je advertenties aanzienlijk. Als je start met SEA hebben wij ook nog eenmalige opstart kosten voor het opzetten van jouw account.

Een SEA specialist is gespecialiseerd in het adverteren op zoekmachines. Ze weten precies hoe campagnes geoptimaliseerd moeten worden en hoe jij het meeste eruit kan halen. De SEA specialist zorgt hiermee voor meer leads/verkoop, websiteverkeer en uiteindelijk tot meer omzet.

Bij SEA moet je betalen wanneer er iemand op je advertentie klikt. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Dit is dan ook een langzamere vorm van marketing.

Wat zeer fijn is aan SEA, is dat het een meetbare vorm van marketing is. Met deze inzichten kun je precies zien wat wel en niet effectief is. En mogelijk kun je ontdekken welke regio het beste werkt en veel conversies oplevert en welke regio totaal niet presteert. Door deze informatie kan je de SEA campagnes volledig optimaliseren, zodat jij als ondernemer het meeste uit je geld kan halen.

Doordat SEA een meetbare vorm van marketing is, kan het veel opleveren voor een bedrijf. Hierdoor kunnen alle advertenties volledig geoptimaliseerd worden. Deze advertenties kunnen meer websitebezoekers, leads/verkoop en omzet genereren.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.