SEA uitbesteden Amsterdam

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Amsterdam

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines. Het implementeren van een SEA-strategie kan een tijdrovende taak zijn zonder de juiste kennis. Daarom kan het voordelig zijn om SEA uit te besteden. Bij Onlinemeersucces.nl hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het creëren en beheren van effectieve SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel ondernemingen geholpen en ook met veel verschillende branches in Amsterdam gewerkt.

Elke onderneming is anders en heeft dan ook zijn eigen unieke strategie nodig. Een SEA strategie kan ervoor zorgen dat de campagne winstgevend word. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er zijn veel verschillende soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Als je niet op de hoogte bent van de verschillende soorten advertenties, loop je het risico ze verkeerd in te zetten. Wij weten precies welke advertentie voor welk doel optimaal werkt. Het uitbesteden van SEA zorgt ervoor dat je geen ondoeltreffende advertenties opzet en onnodig geld verliest. Je kunt de uitgebreide kennis van onze professionals benutten. Daarnaast bespaar je tijd om je volledig op je eigen bedrijf te focussen. Wil jij je zaak laten groeien met winstgevende SEA campagnes? Vraag dan snel vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de betaalde zoekresultaten. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Je kunt adverteren op een brede of specifieke doelgroep met deze snelle vorm van marketing.

Het opzetten en uitvoeren van SEA kost veel tijd en vraagt enige expertise. Als je hier zelf mee bezig gaat, kost dit veel tijd die je anders aan de essentiële aspecten van jouw bedrijf had kunnen besteden. We merken vaak dat er veel geld verloren gaat wanneer ondernemers zelfstandig met SEA beginnen. Dit komt veelal door de geringere ervaring die ondernemers in dit vakgebied bezitten. Door je SEA uit te besteden kan je dit allemaal voorkomen en weet je dat het in één keer op de juiste manier gebeurt. Je hoeft er zelf niet meer naar om te kijken en kunt je onverdeelde aandacht geven aan de kerntaken van jouw onderneming.

SEA is een advertentiemodel waarbij je kosten per klik betaald. Daarnaast is SEA ook nog heel goed meetbaar. SEO gaat net wat anders te werk, je betaalt hierbij namelijk niet in kosten per klik. Het gaat hierom dat je organisch vindbaar wordt in de zoekmachine. Dit is dan ook een langzamere vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Het doel van SEA is het behalen van meer conversies. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan leads of verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan SEA wilt uitgeven kan je zelf bepalen. Een SEA deskundige kan ervoor zorgen dat jouw Adspend elke maand optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de expert. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.