SEA uitbesteden Bernheze

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Bernheze

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines. Het implementeren van een SEA-strategie kan een tijdrovende taak zijn zonder de juiste kennis. Daarom kan het voordelig zijn om SEA uit te besteden. Wij van Onlinemeersucces.nl zijn al meer dan 10 jaar ervaren in het maken en beheren van winstgevende SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Bernheze gewerkt.

Gezien het feit dat elk bedrijf uniek is, heeft elk bedrijf een specifieke strategie nodig. Een effectieve SEA-strategie kan een campagne succesvol maken. Onze deskundigen zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er is een variatie aan advertentie soorten waar je gebruik van kan maken als je gaat adverteren. Als je niet op de hoogte bent van de verschillende soorten advertenties, loop je het risico ze verkeerd in te zetten. Wij weten precies welke advertentie voor welk doel optimaal werkt. Het uitbesteden van SEA voorkomt dat je geld verspilt aan niet-functionerende advertenties. Je kunt profiteren van de diepgaande kennis van onze vakspecialisten. Daarnaast hou je tijd over om je te focussen op je eigen bedrijfsactiviteiten. Wil jij je zaak laten groeien met succesvolle SEA campagnes? Vraag dan gelijk vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Ook is SEA een snelle en meetbare vorm van marketing. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan exact observeren wat goed functioneert en wat niet en daar volledig op anticiperen. Het kan bijdragen aan meer naamsbekendheid, klanten en winst.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Bij SEA gaat het om de betaalde resultaten die je in zoekmachines ziet. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Met deze snelle marketing methode kan men zowel een brede als een specifieke doelgroep bereiken.

Het implementeren en beheren van SEA vergt veel tijd en een zekere mate van expertise. Dit zelf uitvoeren zou veel van je tijd in beslag nemen, die je anders aan je bedrijfskerntaken had kunnen besteden. Bovendien zien we vaak aanzienlijk geldverlies wanneer ondernemers zelf starten met SEA. Dit is meestal gerelateerd aan de mindere ervaring die ondernemers op dit terrein hebben. Het uitbesteden van je SEA kan dit allemaal voorkomen en zorgt ervoor dat het meteen op de juiste manier wordt uitgevoerd. Je hoeft er zelf in principe niet meer naar om te kijken en jij kan je volledig gaan focussen op jouw bedrijf.

Voor SEA betaal je kosten per klik. Het bedrag dat je dan betaald in de maand zijn voor alle kliks die je hebt gekregen. Een andere eigenschap van SEA is dat het een meetbare vorm van online marketing is. SEO werkt net wat anders, hier betaal je namelijk niet per klik die je krijgt. Bij SEO gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd worden om organisch vindbaar te vinden in de zoekmachine. Het is een langzame vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Ook is SEA een snelle en meetbare vorm van marketing. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan exact observeren wat goed functioneert en wat niet en daar volledig op anticiperen. Het kan bijdragen aan meer naamsbekendheid, klanten en winst.

Het streven van SEA is het vergroten van de conversies, wat kan inhouden het verkrijgen van leads of verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Als je gaat adverteren betaal je per klik, dit wordt ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks aan SEA wilt uitgeven kan je zelf bepalen. Een specialist kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de professional. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Begin je net met SEA? Dan krijg je nog te maken met een eenmalig opstart bedrag.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.