SEA uitbesteden Den Helder

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Den Helder

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA staat ook wel voor het betaald adverteren in zoekmachines. Het implementeren van een SEA-strategie kan een tijdrovende taak zijn zonder de juiste kennis. Daarom kan het voordelig zijn om SEA uit te besteden. Bij Onlinemeersucces.nl hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het creëren en beheren van effectieve SEA-campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel diverse branches in Den Helder gewerkt.

Elk bedrijf is anders en vereist daarom zijn eigen aangepaste strategie. Een weloverwogen SEA-strategie kan de doorslag geven voor een winstgevende campagne. Onze professionals zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er is een variatie aan advertentie soorten waar je gebruik van kan maken als je gaat adverteren. Als je niet op de hoogte bent van de verschillende soorten advertenties, loop je het risico ze verkeerd in te zetten. Wij weten precies welke advertentie voor welk doel optimaal werkt. Het uitbesteden van SEA voorkomt dat je geld verspilt aan niet-functionerende advertenties. Je kunt profiteren van de diepgaande kennis van onze vakspecialisten. Daarnaast hou je tijd over om je te focussen op je eigen bedrijfsactiviteiten. Wil jij je onderneming laten groeien met succesvolle SEA campagnes? Vraag dan gelijk vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA zijn de betaalde resultaten die je in zoekmachines, zoals Google ziet. Kies je voor adverteren via Google? Dan is het mogelijk om je advertenties te laten zien op Google, Gmail, YouTube en andere platformen die aangesloten zijn bij Google. Bij SEA betaal je per klik op jouw advertentie. Met deze snelle marketing methode kan men zowel een brede als een specifieke doelgroep bereiken.

Het opzetten en activeren van een SEA campagne kost aanzienlijk veel tijd en vraagt om bepaalde expertise. Als je dit zelf aanpakt, zal het veel van je tijd in beslag nemen, tijd die je anders aan de essentiële taken van jouw onderneming zou kunnen besteden. Bovendien merken we vaak dat er veel geld verloren gaat wanneer ondernemers zelf met SEA beginnen. Dit heeft vaak te maken door de mindere ervaring die ondernemers op dit gebied hebben. Door SEA uit handen te geven, voorkom je dit allemaal en heb je zekerheid dat het direct op de juiste manier plaatsvindt. Je hoeft er eigenlijk zelf niet meer naar om te kijken en jij kunt al je aandacht aan de kerntaken van jouw onderneming geven.

Als je start met SEA betaal je per klik. Als iemand dus klikt op jouw advertentie moet je een bepaald bedrag betalen. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. Voor SEO betaal je niet per klik die je krijgt, dit werkt dus net wat anders. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Dit is dan ook een langzamere vorm van marketing.

SEA kan op een veel korter termijn resultaat leveren dan SEO. Het volgende voordeel is dat het een snelle en meetbare vorm van online marketing is. Dit voordeel zorgt ervoor dat alles volledig geoptimaliseerd kan worden. Hierdoor kan jij alles uit de campagne halen. Je kan nauwkeurig bepalen wat effectief is en wat minder en daar helemaal op afstemmen. Het kan resulteren in meer naamsbekendheid, klanten en inkomsten.

Het streven van SEA is om meer conversies te realiseren, zoals bijvoorbeeld het werven van leads of het stimuleren van verkoop. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. Het bedrag dat je maandelijks kwijt wilt zijn aan SEA kan jij zelf bepalen. Een vakspecialist kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast het maandelijkse Adspend heb je ook nog een maandelijks bedrag voor het beheer en optimaliseren van jouw account, dit bedrag betaal je aan de specialist. Als je net begint met SEA en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.