SEA uitbesteden Heerenveen

Dé SEA strategie die past bij jouw bedrijf en ambitie.

SEA uitbesteden Heerenveen

Waarom aan ons SEA uitbesteden?

SEA is het betaald adverteren in zoekmachines. Het kan zonder de juiste vaardigheden een lang proces zijn om een SEA-strategie uit te voeren. Daarom kan het uitbesteden van SEA een voordelige beslissing zijn. Wij van Onlinemeersucces.nl hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en beheren van winstgevende SEA campagnes. In deze jaren hebben wij veel bedrijven geholpen en ook met veel verschillende branches in Heerenveen gewerkt.

Iedere onderneming is uniek en heeft daarom zijn eigen bijzondere strategie nodig. Een nauwkeurig ontworpen SEA-strategie kan een campagne naar winst leiden. Onze deskundigen zorgen ervoor dat de advertenties werken voor jouw bedrijf.

Er zijn diverse soorten advertenties waar je mee kan adverteren. Als je niet op de hoogte bent van de verschillende soorten advertenties, loop je het risico ze verkeerd in te zetten. Wij weten precies welke advertentie voor welk doel optimaal werkt. Het uitbesteden van SEA zorgt ervoor dat je geen ondoeltreffende advertenties opzet en onnodig geld verliest. Je kunt de uitgebreide kennis van onze medewerkers benutten. Daarnaast bespaar je tijd om je volledig op je eigen onderneming te focussen. Wil jij je onderneming laten groeien met effectieve SEA campagnes? Vraag dan nu vrijblijvend een groeigesprek aan.

Hoe start je met SEA?

Wil je starten met SEA en vraag je je af hoe dit traject zich precies verloopt? Als eerst moet je natuurlijk een specialist kiezen waar je de SEA bij wilt uitbesteden. Vervolgens vraag je een offerte aan. Als je bij ons een offerte aanvraagt verloopt het traject als volgt:
Zodra je een offerte hebt aangevraagd zullen wij snel telefonisch contact met u opnemen. In dit contactmoment zullen wij kennis met elkaar gaan maken. Wij als SEA specialisten willen graag weten wie jij als ondernemer bent. Daarnaast maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Dit wordt allemaal in dit eerste gesprek besproken.
Na het kennismakinggesprek zullen wij de huidige stand van zaken voor jouw onderzoeken. Dit zal zich uiten in een vrijblijvende scan/analyse of een kansenonderzoek. Hierdoor kan jij heel goed zien waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.
Nu kunnen wij een uitgebreider kennismakingsgesprek gaan voeren. Hierbij wordt onder andere de scan/analyse uitgebreid besproken. Daarnaast bespreken wij jouw doelstellingen, ambities en de bedrijfsplannen om de scan/analyse concreet te maken.

SEA kan sneller resultaat opleveren dan SEO. Wat voor veel mensen als een groot voordeel gezien wordt. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag. Het SEA traject voor jouw bedrijf gaat nu echt beginnen.
Als je een SEA traject bij ons start kan je rekenen op maandelijkse evaluaties, rapportages etc. De hoeveelheid evaluaties is volledig afhankelijk van jouw wensen. Dit zullen wij van te voren bespreken en zo kunnen wij aan jouw behoeftes voldoen.

Veel gestelde vragen over SEA

Hieronder een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur dan een mail naar: info@onlinemeersucces.nl

SEA staat voor Search Engine Advertising, in het Nederlands wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. SEA is te herkennen aan de betaalde zoekresultaten. Als je kiest voor het adverteren op Google kunnen jouw advertenties ook zichtbaar worden op aangesloten platformen, YouTube, en Gmail. Aan Google betaal je dan de kliks per advertentie. Je kunt adverteren op een brede of specifieke doelgroep met deze snelle vorm van marketing.

Voor het opstarten en implementeren van SEA is veel tijd en expertise nodig. Dit zelf doen zou een grote hoeveelheid van je tijd opslokken, tijd die je aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf had kunnen besteden. Niet alleen dat, maar wij merken vaak dat er veel geld verloren gaat als ondernemers zelf aan SEA beginnen. Dit komt vaak door het gebrek aan ervaring dat ondernemers in dit domein hebben. Door SEA uit te besteden, voorkom je deze problemen en weet jij zeker dat het vanaf het begin op de juiste manier wordt uitgevoerd. Je hoeft er eigenlijk zelf niet meer naar om te kijken en jij kunt al je aandacht aan de kerntaken van jouw bedrijf geven.

Voor SEA betaal je kosten per klik. Het bedrag dat je dan betaald in de maand zijn voor alle kliks die je hebt gekregen. Daarnaast is het ook een snelle vorm van online marketing. Bij SEO gaat dat net wat anders te werk. Hierbij betaal je namelijk niet per klik. Hierbij is het doel om organisch vindbaar te worden in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Dit is dan ook een langzamere vorm van marketing.

SEA kan sneller resultaat opleveren dan SEO. Wat voor veel mensen als een groot voordeel gezien wordt. Het tweede voordeel is dat het snelle vorm van marketing is, wat ook nog eens meetbaar is. Dat zorgt ervoor dat campagnes volledig geoptimaliseerd kunnen worden. Zo kan jij alles uit je campagne halen. Je kan gedetailleerd nagaan wat effectief is en wat niet en daar helemaal op inzetten. Het kan jouw meer herkenning, klantengroei en omzet brengen.

De focus van SEA ligt op het bereiken van een hoger aantal conversies, waarbij je kunt denken aan zaken zoals leads of meer verkoop behalen. Wat voor jouw als ondernemer natuurlijk tot meer omzet moet resulteren, waardoor jij als ondernemer uiteindelijk kan gaan groeien.

Ga je adverteren? Dan betaal je de kosten per klik, deze kosten worden ook wel de Adspend genoemd. De Adspend is een maandelijks bedrag dat jij zelf kan bepalen. Een deskundige kan ervoor zorgen dat elke maand jouw Adspend optimaal besteed wordt. Naast je Adspend betaal je elke maand een bedrag aan de deskundige. Dit bedrag is voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads account. Als je net begint met SEA en alles nog moet worden opgezet, komt er een eenmalig opstart bedrag bij.

ONLINE
MEER
SUCCES.NL

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening. Neem dan contact met ons op. 

NIEUWSBRIEF

Blijf altijd op de hoogte

Dit is alleen bedoeld voor artikelen, geen spam, nieuwe producten etc.

99%

Gratis scan

Na het invullen van het formulier, zullen we direct contact met je opnemen om de scan te bespreken.